sunnuntai 2. toukokuuta 2010

100. postaus

Blogi on hiljentynyt kevät kiireiden takia. Kerronkin mitä olen viimeaikoina tehnyt blogailun sijaan:
  • Kuunnellut hepreankielistä musiikkia. Todella kaunista, vaikka sanoista ei kyllä ottaisi mitään selvää ilman pientä apua... Muuten olen kuunnellut ahkerasti Nickelbackia, jonka kaksi cd:tä ostin tällä viikolla ja voi kuinka tykkäänkin tuosta yhtyeestä!
  • Tehnyt kouluhommia. Koulussa on täysi rähinä päällä, että ehdimme tämän jakson aikana tehdä sekä korsetin että ulkotakin. Molempien mallit ovat jo mielessäni selvillä, mutta muuta edistystä ei ole pahemmin tapahtunut, kun harjoituksia on miljoona ja teoriakin vie niin paljon aikaa. Mutta opettaja luottaa, että ehdimme tehdä kaiken tarpeellisen ja vielä jäisi aikaa kesäasujen tekoon viimeisellä kouluviikolla. Hope so. Kuinka tämäkin vuosi taas meni niin nopeasti, että nyt vedellään taas viimeisen jakson puoltaväliä? Ensi vuonna tähän aikaan on varmasti hyvin jännät paikat, kun pitäisi jo tietää mitä haluaa koulun jälkeen tehdä...
  • Tehnyt juhlapukuja kotona. Olen viimein saanut aikaiseksi aloittaa ne äidin ja siskon juhlapuvut. Siskon mekon ajattelin yrittää tällä viikolla väsätä valmiiksi. Ja äidin mekko olisi sitten seuraavana vuorossa. Nyt taitaa tekoprosessin kuvaaminen jäädä vähän vaisuksi kun kamerani on ystävällä lainassa, mutta voisin laittaa sitten kuvat valmiista mekoista. Omakin mekko pitäisi tehdä, mutta se hautukoot vielä mielessä hetkisen, kunnes minulla on aikaa syventyä sen tekemiseen täysillä.
  • Harrastanut liikuntaa. Olen käynyt kahdesti viikossa uimassa, kerran viikossa tanssissa ja kerran jumppaamassa. Juoksukauttakin olen alkanut aloitella ja tänään juoksu sujuikin jo ihan mukavasti. Liikunta tuntuu kerrankin hyvältä ja sitä tekee mieli harrastaa muutenkin kuin hampaat irvessä. Kesällä yritän uida kaksi kertaa viikossa ja juosta kolmisen kertaa. Toivottavasti vain säät suosivat tuota juoksuharrastusta.
  • Ollut hyvin onnellinen. En tiedä johtuuko se tästä keväästä vai miksi olo on jotenkin erityisen kevyt ja hyvä. Kaikki tuntuu suhteellisen helpolta ja elämä hymyilee :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti