tiistai 21. joulukuuta 2010

Ohops, sehän on jo melkein joulu!

 

Kuukausi on jo melkein vierähtänyt edellisestä postauksestani. Puuhaa on vain ollut niin julmetusti, ettei aikaa tai inspiraatiota blogaamiseen oikein ole löytynyt. Muiden blogeja kyllä selaan hyvinkin aktiivisesti ja haaveilen, josko sitä itse taas saisi tämänkin homman omalta osalta rullaamaan. Ehkä ensi vuonna?

Tässä on ollut paljon tekemistä ja tuleva puoli vuotta tulee olemaan varmaankin melko hektinen. Tekemistä riittää koulun projekteissa, omissa projekteissani (4 valmistujaismekkoa, ehkä yksi hääpuku, oma mallisto?), kouluihin hakemisessa, työharjoittelussa, tulevaisuuden miettimisessä ja vaikka missä muussa mitä en vielä edes aavista. Silti odotan ensi vuotta innolla, sillä haluan päästä oppimaan lisää ompelujuttuja, olen ihan viime aikoina todella tajunnut kuinka paljon olen tuolla nykyisessä koulussani oppinut ja kuinka paljon tykkään tästä alasta. Kun vielä saisin työpaikan jostain missä pääsisi omia ompelutaitoja hiomaan.

Nyt ei kuitenkaan kannata vielä kauheasti miettiä tulevaa, sillä puuhaa riittää näissä jouluvalmisteluissa vielä yllinkyllin. Huomenna pitää hakea kuusi ja leipoa tryffeleitä, pipareita, valkosuklaakeksejä ja muita herkkuja. Jouluruoatkin pitäisi käydä kaupassa hakemassa ja tehdä vielä lahjakierros kavereille. Joulukoristelutkin ovat vielä ihan vaiheessa. Hommia siis riittää, mutta rakastan joulua niin paljon, ettei tämä pieni hössötys haittaa. Lahjani olen saanut tehtyä ja ostettua ja olen niihin aika tyytyväinen, toivottavasti lahjojen saajatkin tykkäävät.

Itse toivoin Joulupukilta tänä vuonna Olivia-lehden tilausta, sovitusnukkea, rahaa ja Ray Ban-aurinkolaseja vahvuuksilla. Melko arvokkaita toiveita kaikki, mutten oletakaan, että kaikkia saisin. Raha tulisi eniten tarpeeseen ja sovitusnukke olisi täydellinen lahja. Mutta kaikki muutkin paketit ovat oikein tervetulleita ja kaikista olen varmasti oikein iloinen. Eniten toivon kuitenkin, että antamani lahjat tuottavat iloa saajilleen.

Ihanaa joulua kaikille ja valoisaa uutta vuotta 2011! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti