lauantai 14. toukokuuta 2011

It's alive!

 

Hengissä ollaan, vaikken ole ikuisuuksiin taas ehtinyt blogin puolelle. Toisaalta on ihan mukavaakin, että on jotain muutakin tekemistä kun istuskella vaan koneen ääressä kaikki illat. Sitä tuli nimittäin harrastettua Hämeenlinnan kotona, mutta nyt kun olen kotoa poissa about 11h joka arkipäivä ja iltaisin täytyisi vielä ehtiä ommella valmistujaismekkoja, niin tietokone jää melko helposti prioriteellilistan kärkipään ulkopuolelle.

Onneksi valmistujaismekot alkavat olla melko hyvällä mallilla. Äidin mekko on kokonaan valmis ja siskonkin vain pientä viimeistelyä vailla. Oma mekko sen sijaan on vielä aloittamatta, mutta onhan tässä vielä reilut kaksi viikkoa... heh. No ei, mekosta tulee sen verran simppeli, että sen ompelemiseen ei ikuisuuksia mene, joten en vielä panikoi.

Töissä on ollut tosi kivaa. Olen päässyt tekemään hommia todella monipuolisesti ja olen oikein tyytyväinen, että pääsin juuri tuonne paikkaan. Kävimme muuten keskiviikkona Keravalla Artisti asussa, jossa on aivan tajuttoman kokoinen pukuvuokraamo. Rekki toisensa perään mitä upeampia mekkoja, hyllyt täynnä ihania kenkiä ja naulakoissa roikkui mahtavia hattuja ja koruja. Tuonne täytyy joskus päästä piipahtamaan uudelleen. Kävimme myös tuon paikan poistopuolella, josta saimme kerätä itselleme mukavia juttuja ja ilmaiseksi! :O Löysin itselleni kaksi mekkoa, yhden hameen, takin ja korsetin, josta aion ottaa luut ja hakaset talteen ja tehdä vielä joskus uuden korsetin. Ei siis ollut ollenkaan hukkareissu.

Harmittaa vaan, että harjoittelua on jäljellä enää reilut kaksi viikkoa ja sitten olisi enää kaksi päivää koulua ja sitten olisi koko homma siinä. Kolme vuotta meni taas niin tajuttoman nopeasti, että vähän karmii mihin se aika on oikein kadonnut... Mutta seuraavat seikkailut odottavat.. Katsotaan mihin elämä tästä kuljettaa eteenpäin.

Kohta lähden käymään kaupungilla etsimässä tarvikkeita kaverin mekon korjaukseen. Mukavaa viikonloppua kaikille. Ehkä tänne blogin pariin ehtii paremmin taas kesällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti