torstai 11. maaliskuuta 2010

Spring wardrobe

Pahoittelen hiljaisuudesta, joka on blogini vallannut viime viikoiksi. Hiihtoloma tuli ja meni, ehdin käydä työhaastattelussa ja sain jopa sen hakemani paikan. Tuleva kesätyö siis turvattu ja rahapussiin on luvassa täytettä. Onneksi ei tarvitse enää miettiä, mihin sitä seuraavaksi hakisi ja mitä hakemukseen kirjoittaisi hurmatakseen hakijat.

Kevät on tullut! Viimeinkin. Lumi alkaa sulaa pikkuhiljaa, tosin sitä on niin paljon, että saamme nauttia lumesta varmasti vielä pari kuukautta. Mutta hiljaa hyvä tulee ja jos lumi sulaa vähän verkkaisemmin, niin ei ehkä tule niin pahoja tulvia... Ehkä. Mutta ihanaa kun aurinkopaistaa ja lämmittää - ja mikä parasta aamulla on jo valoisaa kun menee kouluun! Ihanaa! :)

Kevät aurinko saakin haaveilemaan kevätvaatteista ja kävin net-a-porterin puolella ihastelemassa uutuuksia:
Kuinka kaunis tämä toppi olisikaan korkea vyötäröisen hameen kanssa! Ah, tule jo kesä ja +25C.
Ihana keijukaishame. Musta ja harmaa ovat vallanneet vaatekaappini, mutta keväisin tulee aina sama kaipuu väreihin ja liehuviin, keveisiin materiaaleihin!

Raitajakku on kevään must-hankinta. Itse löysin täydellisen mustan jakkuni vasta hetki sitten ja uskon, että pärjään sillä. Omistan kyllä yhden lyhyen mallisen raitajakun, jota voin käyttää korvikkeena.
Värikäslaukku olisi ihana lisä mustien laukkujen joukkoon. Tykkään mokkanahan matasta väristä ja kultaisista ketjuista. Sininen tai punainen olisivat ehdottomat ykkösvärit, jotka tahtoisin laukkukokoelmaani.

Isäni 50-vuotisjuhlat lähestyvät ja puvut ovat edelleen aloittamatta. Nyt alkaa kuitenkin viimein selvitä mitä äitini ja siskoni tahtovat, joten pian pääsen tekemään heidän pukujaan. Oman mekkoni aion tehdä viimeisenä, sillä tarkoitus olisi vielä hieman pudottaa painoa ennen noita juhlia ja tahdon, että mekko istuu parhaalla mahdollisella tavalla, joten teen sen viimeisenä. Lupaan raportoida tänne kun alan tekemään mekkoja äidilleni ja siskolleni ja ottaa kuvia valmistusprosessista!

2 kommenttia: