perjantai 26. helmikuuta 2010

Hide and seek


Tiedättekö mikä on aivan parasta? Suuri huppu. Olen melko harmistunut, että tämän hetkisessä talvitakissani ei ole suurta ja peittävää huppua, jonne voisi hautautua niinä aamuina kun sataa kosteaa lunta tai korvissa vihloo hyytävä pakkastuuli. Onneksi keväälle on helpotusta luvassa, ostin nimittäin Vero Modasta parkan, jossa on isojen taskujen lisäksi jättimäinen huppu. Eli tervetuloa kevät, olen valmis!

Minulla alkoi hiihtoloma ja eilinen kului ystävän kanssa kaupungilla seikkaillessa. Illalla nautiskelin vielä vähän irtokarkkeja ja katselin kauhuleffaa. Oikein mukava aloitus lomalle siis! Tänään menen toisen ystävän kanssa käymään kaupungilla, sillä huomasin, että Converset ovat alennuksessa ja koska tarkoituksenani on ostuu uudet tossut, niin miksei nyt hyödyntää tuota parinkympiä alennusta! Käydään kanssa syömässä eräässä kahvilassa, nam! Illemmalla saan sitten perheen kotiin mökkireissulta ja sunnuntaina pitää piipahtaa kuntosalilla jumppailemassa. Koko ensi viikko onkin sitten lomaa ja toivottavasti saan nukuttua pitkään, harrastettua liikuntaa ja puuhailtua muutamia mukavia juttuja aikani kuluksi. Hyvää hiihtolomaa siis kaikille, keillä se vielä jatkuu ja niille keillä se on vasta alussa!

Eilen oli muuten jo aivan keväinen fiilis, kun räystäät alkaa tippumaan ja aurinko paistoi niin, että piti ottaa pipo pois ja laittaa aurinkolasit nenälle. Ihanaa!

garance doré

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla! Täältähän saa loistavia ideoita ja myös tietoa. Kiitos!

    VastaaPoista