sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Ostoksia

Eilen käytiin siskon kanssa vähän kaupoilla kun vietettiin sisko-sisko-laatuaikaa kahdestaan täällä Hämeenlinnassa. Oli oikein mukavaa ja pitää ottaa nopeasti uusiksi. Sisko osti Aleksi 13:sta oikein kivat sandaalit tulevaksi kesäksi ja löysi hän muutaman oikein kauniin korunkin kirpputorilta. Ehkä saan yhden niistä joskus lainaankin, jos oikein kauniisti pyydän. Oma ostossaldoni oli vähän suurempi, ei mikään yllätys sinänsä, vaikka siskolla olisikin enemmän varaa shoppailuun kun hän asuu vielä vanhempiemme luona, eikä hänen siis tarvitse huolehtia vuokranmaksusta, ruoista tai sähkö- ja nettilaskuista...

Tässä kuitenkin osa ostoksistani, itseasiassa se osa, jonka löysin kirpparilta. Olen enemmän kuin tyytyväinen näihin paitoihin, varsinkin edellisen postauksen jälkeen. Ja ne eivät ole edes mustia!


 

Molemmat paidat löytyivät Fidalta ja kustansivat yhteensä 6€. Ei siis kovin paha hinta kahdesta täydellisestä paidasta. Tulisi jo kesä, että pärjäisi ilman takkia tai neuletta. Noh, sitä odotellessa pitää vaan pukea neuletakki noiden päälle.

 

Vasemmassa kuvassa olevat kengät lähtivät myös mukaan Fidalta. Ne ovat tummanruskeat ja oikein hauskannäköiset. Toivon, että saan nämä paritetuksi muutamien mekkojeni ja hameideni kanssa.

Oikeanpuoleisen kuvan käsikoru sitten sattui silmään yhdellä toisella kirpputorilla ja sen kauniin ulkomuodon takia oli aivan pakko saada se. Tämä on todella kaunis. Nyt toivon löytäväni samantyylisiä käsikoruja, joita voin sitten käteeni kasata ison keon. Tämä maksoi 4€. Lisäksi löysin yhden hauskan rasian, jonne ajattelin korujani sulloa.

Näiden lisäksi ostin ihanan fuksianpunaisen urheilutopin juoksu ja jumppatarkoituksiin. H&M:ltä mukaan lähti eilen yksi mekko (heh), joka kyllä kaipaa reilua kavennusta, mutta koska hintaa oli vain vaivaiset 5€ ja väri oli niin täydellinen, oli se pakko ostaa. Tänään kun piipahdin vielä sovittamassa yhtä varaukseen jättämääni trenssiä, niin ostin kaksi paitaa, toinen on ihanan rento ruutupaita ja toinen aivan tavallinen valkoinen t-paita. Trenssi jäi kuitenkin kauppaa, koska vaikka se olikin tosi kiva, niin jokin siinä mätti, ettei sitä ollut pakko saada. Ja haluan, että trenssini tulee olemaan täydellinen. Vähempään en tyydy. Eli trenssin metsästys jatkuu vielä tänäkin keväänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti