maanantai 7. helmikuuta 2011

Kevät inspiraatiota part.2

 
 

Alexander McQueen

Ei varmasti ole helppoa astua sellaisen neron saappaisiin kuin Alexander "Lee" McQueen oli, varsinkin kun koko muotimaailma seuraa tapahtumaa silmä kovana. Sarah Burtonilla tuntuu kuitenkin olevan melko saman kokoiset jalat kuin edesmenneellä Alexander McQueenilla, sillä hänen kevään ja kesän 2011-mallistonsa on oikein vaikuttava. Burton on työskennellyt McQueeniin rinnalla 15 vuotta, joten hän tuntuu mestarinsa tyylin ja mallisto on taattua McQueen-laatua. Toki Burton tuo mallistoon henkäyksen omaa tyyliään, joka pehmentää edesmenneen mestarin kädenjälkeä. McQueen oli yksi eniten ihailemiani suunnittelijoita, joten suren hänen poismenoaan, mutta uskon, että Burton pystyy hoitamaan työnsä varsin mallikkaasti.


 
 

Proenza Schouler

Tämä suunnittelija kaksikko tahtoo tänä keväänä pukea naiset naisiksi, ei teineiksi. Mekot ja hameet olivat polvipituisia tai pidempiä, korkokengät hyvin klassisen mallisia, kukkakuvioita ja pitsiä oli paljon. Mallisto alkoi vaaleilla, pehmeillä väreillä (valkoista, helmenharmaata, lohenpunaista) ja loppui voimakkaampiin väreihin (kirkasta keltaista, oranssia ja sinistä).

 
 

Twenty8Twelve

Sienna ja Savannah Millerin mallistosta ei olisi kovin paljon kesäisempää saanut. Shortsit, lyhyet mekot ja jumsuitit olivat ihanan rentoja ja sopisivat ainakin omaan kesäkarderoobbiini täydellisesti. Rentoa, sopivan tyttömäistä, olematta kuitenkaan liian ällösöpöä ja asuja moneen menoon. En ehkä ylistäisi Siennaa ja hänen sisartaan lempisuunnittelijoikseni, mutta he onnistuvat tekemään helppoa käyttömuotia nuorille aikuisille. Monet asuista näyttivät siltä, että ne olisi helppo kuvitella juuri Siennalle, varsinkin hänen muutamien vuosien takaisen boheemimpaan tyyliin sopiviksi.

style.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti