torstai 10. helmikuuta 2011

Something new


Tälläisessä asussa kipsuttelin tänään koulussa ja nyttemmin kotona. Ilman paksua neulettahan ei tuolla pihalla olisi pärjännyt, mutta jätin sen nyt kuitenkin kuvasta pois, koska halusin näyttää tuon mekon paremmin. Seisomakuva olisi ollut parempi, mutta kaikki ottamani kuvat missä olin pystyssä, olivat niin suttuisia, että tämä saa nyt kelvata.

Tuota mekkoa olen tällä viikolla kotona väsäillyt. Sunnuntaina taisin piirrellä kaavoja ja kankaan. Maanantaina ja tiistaina oli sitten ompelua ja eilen vielä viimeistelin mekon. Nuo punaiset tereet tulivat mieleen yllättäen ja lisäsinkin ne sitten aika loppumetreillä... Eli niitä en kaavoituksessa huomioinut, mutta onnistui se näinkin :P En tiedä kuinka hyvin kuvasta huomaa, mutta mekossa on tuossa pääntien vieressä tuollaiset "lärpäkkeet", jotka minun alunperin piti kiinnittää napeilla, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että mekko näyttää ehkä kuitenkin paremmalta ilman niitä nappeja ja jätin napinlävet ja napit ompelematta.

Kankaan löysin joskus viime vuoden puolella eurokankaan palalaatikosta ajatuksissani tehdä tuosta sellainen epäsymmetrisellä helmalla varustettu pusero, mutta jotenkin kummassa siitä tulikin mekko... Heh. Mun kaikilla ompelutöillä on jotenkin salakavalasti tapana muuttua jossain vaiheessa mekoiksi. Ehkä pitäisi välillä treenata housujenkin tekoa. 

Yritän nyt oikein urakalla ottaa kangasvarastoni haltuun ja ommella itselleni mahdollisimman paljon kaikkea kivaa, että saan harjoitusta ja tulee shoppailtua muuten vähemmän... Ehkä. Aloitan sen vaatekaappini esittelyn lähiaikoina, nyt kun valoakin alkaa riittää iltapäivisin kuvailemiseen. Kevät <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti