tiistai 21. kesäkuuta 2011

Hippikoulutyttö
Kaksi tyyliä, jotka miellyttävät minua tällä hetkellä kovasti ovat hippityyli ja tyttömäinen koulutyttö-look. Oma pukeutumis-inspiraatio on ihan hukassa ja kaipaisin vaatekaappiin jotain uutta. Kankaita on niin paljon, että niistä täytyy alkaa ommella haluamiani vaatteita. Nyt kun työt loppuvat niin jää enemmän aikaa omiin ompelujuttuihin, kun kaikki energia ei mene töissä paahtaessa. Ehkä sitä vapaalla jaksaa myös vähän enemmän panostaa pukeutumiseen.

Nyt kaikkein inspiroivimmat tyylit löytyivät myös catwalkilta. Rento hippityttö hapsuineen, liiveineen, koristeellisine toppeineen ja mekkoineen tuntuu kaikkein luontevimmalta kesäkuumalla. Rennot shortsit, löysä toppi ja kiva liivi ovat kaikki mitä kesäsäähän tarvitsee. Sandaalit on toki hyvä sujauttaa jalkaan, jos ei halua mustia jalkapohjia tai loukata varpaitaan lasinsiruihin... Olan yli heitettävä hapsulaukku sulloo sisäänsä kaiken mitä kesäiseen keliin tarvitsee. Tärkeintä on kuitenkin asenne ;)

Koulutyttö-look on tyyli, joka puhuttelee minua lähestulkoon aina vuodenajasta riippumatta. Sievät a-linjaiset tai vekitetyt hameet yhdistettynä rentoihin neuleisiin tai kauluspaitoihin on raikas ja siisti asu niin kouluun kun töihinkin. En koe preppy-tyyliä kuitenkaan omakseni, joten liika siisteys ja viimeisen päälle viimeistely ei tule kysymykseen. Sopivat sekaiset hiukset ja huoleton meikki täydentävät asun.

Translation: Here are two of my favorite looks for the moment. Bohemian hippy-chic and oh-so-cute schoolgirl-look. I wish I could find some nice clothes for my wardrobe that I could develop my style more to those directions! Hippy-look is perfect for hot summer days and when fall comes I wish to wear pretty a-line skirts and cute blouses.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti