lauantai 11. kesäkuuta 2011

Kesäisiä ostoksia

Keskiviikko ja torstai kuluivat pääsykokeissa Hamkissa. Kokeet olivat haastavat, mutta toisaalta myös hauskat. Oli mukavaa väsäillä paperiveistosta torstaina koko päivän hyvin ilmastoidussa luokkahuoneessa. Tuloksia täytyy odotella heinäkuuhun, joten niillä ei kannata enää mieltään vaivata. Uskoni sisäänpääsystä ei ole kovin korkealla, mutta ensi vuonna uudelleen, mikäli nyt kävi kalpaten. Kokeiden jälkeen kulutin aikaa junaa odotellessa keskustassa pyörien. Kävin käpi eurokankaan, henkkamaukan ja muut keskustan liikkeet. Kävin myös syömässä juustokakku kahvila Kukossa, joskaan kakun ostettuani ja muutaman palan syötyäni tajusin, ettei tekisi yhtään mieli... Taistelin kuitenkin melkein loppuun asti ja sain melkein koko palan syötyä. Kahvittelun (tai minun tapauksessani limuttelun) jälkeen suuntasin vielä parille kirpputorille toivoen tekeväni hyviä löytöjä. Kirpputorien saalis jäi kuitenkin hyvin suppeaksi ja kotiutin vain yhden pureron Fidalta. Sovittelin kyllä useampia mekkoja, puseroita ja yhtä hamettakin, mutta ne eivät vain oikein toimineet minun päälläni...

  Eurokankaasta löysin ihanaa kirsikkaista pellavaa (kuva vähän vääristää sävyä), oranssi-valko-mustaa trikoota ja harmaata sifonkia.  
H&M:ltä löysin kauan etsimäni olkihatun, kuinkas muuten kuin miestenpuolelta. Oma pääni on niin hehtaariluokkaa, että naisten hattut jäävät vain killumaan päälaelle. Onneksi miehillä mitoitukset ovat kunnossa, joten minäkin sain oman olkihatun. Vielä kun jostain löytäisi sellaisen vähän naisellisemman olkihatun, niin olisin todella kiitollinen!
Fidalta löytyi tällainen kaunis hellepusero. Käy varmasti hyvin rannalle uikkarin päälle heitettynä.
Tämä on jo vanhempi löydös kirpputorilta. Vähän kyllä ärsytti, kun tällä viimeisimmällä reissullani löysin toisen tälläisen ja se oli pienempi. Tämä omani on nimittäin hippasen liian suuri... Kyllä se kädessä pysyy, mutta kauheasti ei kannata se kädessä heilua, tai joku saa vielä korusta kalloonsa. Tämä koru taitaa alunperin olla h&m:ltä tms, mutta eipä sillä niin väliä, koska tykkään tästä muuten niin kovasti.
Translation: On Thursday I was in entrance examination and after making a paper sculpture for several hours I decided to reward myself for trying my best and went to do some shopping. I bought some beautiful fabrics, red linen, orange-white-black jersey and gray chiffon. I hope that I will have time to make a top out of that cute jersey today.

That hat is from H&M and I'm really glad that I found it, because my head is so big that I find it hard to find hats that fit to me. That is actually from mens section because womens hats are usually way too small for me. I wish that someday I will also find a bit more feminine straw hat.

Red blouse on the third picture is from a secondhand store. I think it will look great over a bikini or a swimsuit. And why not with shorts and cute sandals. That bracelet is also a secondhand store find, though I think it is originally from H&M or some other store like that, but I don't care because I really love the combination of green and gold.

4 kommenttia:

 1. I hope you do find a hat! I hate that feeling of not being able to find something nice because you can't fit in it! I have that problem a lot!!

  I can't wait to see the top you make! Great finds at the thrift store! :D


  Wida
  Missing Amsie Blog

  VastaaPoista
 2. Thanks :) Yeah, that is quite common problem to me too, but now that I can make my own clothes it helps a lot :) I have to admit that I didn't have the time (and energy :D) to do that top just yet, but I hope I can make it this week :)

  VastaaPoista