lauantai 17. syyskuuta 2011

Hair issues...


Kuten näette hiuksissani on törkeä juurikasvu ja ne ovat muutenkin melko räjähtäneen näköiset... Rakastan tuota latvojen vaaleaa sävyä ja tahtoisin värjätä hiukseni myös juuresta saman sävyiseksi, mutta kampaajat maksavat nykyään niin törkeän paljon, että näin köyhällä opiskelijalla ei oikeasti olisi varaa siihen... Olen miettinyt josko sitä antaisi oman värin kasvaa takaisin, kun se kuitekin on melko hyvänvärinen, mutta eiiih... Tuo vaaleampi sävy on paljon hienompi ja mielestäni se sopii ihoonikin aika kauniisti.

Tässä vähän hius-inspiraatiota:

  

 

 

Tykkään sekä Mary Katen, että Ashley Olsenin hiustyyleistä, mutta tuo Mary Katen punertava hiusväri on kyllä todella sievä. Vielä kun hiuksen kihartaa niin siitä ei kampaus kovin paljon paremmaksi voi muuttua. Emmy Rossumilla ja Rachel Bilsonilla on molemmilla myös oikein kauniit hiukset. Tuo Rossumin kiharapilvi on to-die-for.

Translation: I have some problems with my hair... Root growth is terrible and shape starts to look pretty bad... I really like that color that is lighter than my original hair, even though my own hair color is really not that bad either. I would love to color my hair, but it costs so freaking much that I really don't have that kind of money to put on that right now.

I collected some hair-inspiration. I love both Mary Kate's and Ashley's hair. That red looks really nice on Mary Kate. Emmy Rossum's and Rachel Bilson's hair also look really lovely. I love those curls on Emmy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti