maanantai 8. helmikuuta 2010

Sama hame, kolme asua

Toiveasu-kollaasien väsääminen on mukavaa puuhaa. Nettiputiikeissa saisi kulumaan useammankin tunnin ihastellen laajaa tarjontaa, miettien mitä ostaisi, jos rahaa olisi kuin roskaa ja mitkä vaatteet näyttäisivät hyviltä yhdessä. Tähän puuhaan ajauduin tänäänkin kun olin ensin nukkunut pitkään ja ottanut aamupalaa läppärin viereen ja käärinyt vällyn harteille.

Net-a-porterista bongasin kauniin ja hempeän hamosen, jonka ympärille kehittelin kolme erilaista asukokonaisuutta:
Tuon hameen söpöys vaatii muilta vaatteilta vähän skarpimpaa olemusta. Musta jakku on tyylikäs, ajaton ja varma valinta oli tiedossa sitten työt, shoppailureissu tai taidenäyttelyn avaiset. Tykkään raitapaidasta aivan törkeästi, sen voisi sujauttaa hameen vyötärön alle ja antaa pussittaa rennosti. Kun paita on rento, niin jakku tekee ilmeestä kuitenkin viimeistellyn ja harkitun. Mulberryn klassikko-laukku sopii moneen menoon ja siihen mahtuisi puoli omaisuutta, juuri niin kuin haluan. Kultainen käsikoru ja upeat kengät viimeistelevät asun.
Sitten vähän söpömpää ilmettä. Röyhelöinen nude paita huutaa hempeää hametta kuin jäätelöannos kermavaahtoa. Choon jumalaiset kengät sopivat keveään kokonaisuuteen ja antavat pidentävää ilmettä niin korkonsa kuin vaalean värinsä ansiosta. Hameen kanssa samanvärinen veska kokoaa asun yhtenäiseksi. Söpö neule pitää kietaista hartioille kun kesäilta viilenee.
Lopuksi vielä juhlava asu, ripauksella rock-henkeä. Paljetit ovat edelleen kuumaa kamaa. Kun topin sujauttaa hameen alle ja päälle kiskaisee vielä hauskasti leikatun jakun, niin kokonaisuus on juhlava, olematta kuitenkaan liian blingbling. Asusteet ovat myös suuressa roolissa. Ranteeseen voi kietoa ison kasan rouheita hopeisia koruja, korviin upeat roikkuvat riipukset ja kainaloon upea pääkallolaukku. Ja jalkaan puetaan tietty upeat, korolliset nilkkurit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti