sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Meikkipussissa

 

En ole ikinä ollut kova meikkaamaan. Joskus se johtuu kyvyttömyydestäni luoda kasvoilleni upeita taideteoksia ja joskus jätän kasvot aamulla naturelleiksi ihan puhtaasta laiskuudesta. Nukun nimittäin mieluummin sen ajan minkä voisin käyttää meikkaamiseen.

Joskus on silti kiva näyttää vähän virkeämmältä ja siksi yritän joka aamu käyttää edes pari minuuttia siihen, että teen jotain naamani eteen. Meikkipussissani ei kovin suuria aarteita löydy ja esimerkiksi puuterin hankin aikoinaan vanhojentanssimeikkiä varten ja tämä sama on siis edelleen meikkipussissani... Ehkä olisi aika jo hankkia uusi..? Ripsarin sain joskus kun tilasin Elle-lehden pariksi kuukaudeksi ja tuota meikkivoidetta olen käyttänyt siitä lähtien kun ensimmäisen meikkivoiteeni joskus ostin... Jotain päivitystä voisi siis joskus tehdä... Meikit vaan tuntuvat olevan melko kalliita ja käytän rahani mieluummin vaikka vaatteisiin...


Niinä aamuina kun jaksan käyttää sen pari minuuttia meikkaamiseen, niin meikkiini kuuluu yleensä nämä tarvikkeet. Teen meikkipohjan tuolla Lumenen Hydra Drops meikkivoiteella, joka on kivan kuulas, muttei peitä kauheasti virheitä. Se on toisaalta yksi syy miksi sitä edelleen käytän, sillä siitä ei tule sellaista oloa, että naamassa oli viidensentin kerros pakkelia ja kun naamani on otsaa lukuunottamatta ihan siedettävässä kunnossa, niin en koe sen tarvitsevan kauheaa meikkikerrosta. Puuterina siis toimii edelleen tuo L'orealin true match ja sitä sudin yleensä kiiltävimpiin kohtiin. Arkena tärkein meikkituotteeni on Body Shopin puuteri, jolla saa kivaa rusoa poskille. Ripsaria käytän silloin tällöin ja sekin on Lumenen. Huuliin yleensä pistän pelkkää huulirasvaa. Tuo Blistexin sinisessä purnukassa oleva tökötti on aika ärjyä, mutta myös todella tehokasta.


Juhliin sitten yritän vähän enemmän panostaa. Pohjan teen samoilla tuotteilla kuin arkimeikkinikin. Ostin tuon L'orealin luomiväripaletin valmistujaisiini ja tykkään siitä tosi paljon, vaikka se kuulemma sinisille silmille onkin tarkoitettu. Rajauksien tekemisessä olen ihan käsi, mutta jos sellaisen yritän piirtää niin käytän siihen tuota Lumenen kynää. Huuliin sitten laitan vaihtelevasti joko huulikiiltoa tai huulipunaa.

Joskus vielä yritän opetella käyttämään erilaisia tuotteita ja testata vähän eri värejä.

Translation: I don't put much makeup on on daily basis but when I try my makeup is really simple: foundation, powder, blush, mascara and lip balm.

When I go to some party, I try to make more effort. Maybe some lip gloss or lipstick and eyeshadow.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti