perjantai 7. lokakuuta 2011

Perjantain asu


Tänään oli kotona tarkoitus tehdä kouluhommia, siellä on nimittäin rästissä aika monta juttua ja ensi viikolla alamme tehdä miesten pukua, joten siinä varmasti riittää hommaa useammaksi kuin pariksi päiväksi... Tekemäni homma (eli vedosmekko) ei kuitenkaan ottanut sujuakseen ja ratkojaa piti heilutella useammin kuin kerran. Alkoi ihan pikkuisen ottaa päähän, joten piti äkkiä keksiä jotain muuta tekemistä, jotten turhautuessani heittäisi mekkoa roskiin.Tämän asun puin ylleni kun lähdin käymään kirjastossa ja kaupassa ruoka- ja mikä tärkeintä suklaa-ostoksilla...

Takki on ikivanha ja se on H&M:ltä, rakastan sitä vain yhä edelleen, enkä millään haluaisi käyttää muita korvikkeina. Takki alkaa kuitenkin jo näyttää ikääntymisen merkkejä, joten voi olla, että tästä täytyy luopua jossain lähitulevaisuudessa... Olen kuitekin jo suunnitellut, että ratkon takin osiin ja teen siitä kaavat uuteen vastaavaan. Pusero on tämän syksyn lempparini Zarasta, housut KappAhlista, kengät Vagabondin ja huivi mummin neuloma.

Nyt alkaa olo vähän helpottaa, joten ehkä sitä voi pikkuhiljaa palailla mekon pariin... Illalla olisi luvassa Suomi-Ruotsi futispeli, joten se piristää varmasti. Täytyy vain muistaa pukeutua lämpimästi, sillä ulkona on kylmä!

Translation: Here is my outfit for today. I went to library and to buy some chocolate because I was so frustrated with my school-project. I'm going to see Finland-Sweden football match this evening and I'm very exited! I hope we will win! (Although I knew we don't have very good chances to win... :D But you never know...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti