tiistai 29. marraskuuta 2011

Snow patrol

Hei, missä se lumi viipyy??!?

Tykkään talvesta, mutta sitäkin enemmän rakastan joulua. Olen kuitenkin hyvin harmissani siitä, että lumi ei ota sataakseen, vaan edelleen ulkona on vain märkää, synkkää ja pimeää. Tahdon jo tuntea kirpeän pakkasen kipristelevän nenää ja varpaita, yrittää pyydystää pari suurta lumihiutaletta suuhun ja tehdä lumilyhdyn. Talvitakki olisi jo kiva lisäys vaatekaappiin, kun syksy takki alkaa jo vähän kyllästyttää (hassua, omistan kyllä useamman syksy- kuin talvitakin, mutta silti olen jumittanut vain ja ainoastaan yhdessä takissa pari viimeistä kuukautta...). Oma ihana villakangastakkini on kirkkaansininen ja se on Onlystä löytynyt parisen vuotta sitten. Sille olisi toki kiva saada kaveriksi, joku mukava kaveri, mutta kyllä sillä yhdelläkin pärjää. Onneksi huiveja ja pipoja löytyy runsain mitoin.

Kuitenkin suurin syy miksi toivoisin jo lunta on se, että ulkona ei olisi niin pimeää. Lumi kuitenkin aina vähän kirkastaa elämää! :)


Jos ei lunta, niin jotain hyvää sentään, sillä mulla alkoi nyt viikon loma, vaikkakin huomenna ja ylihuomenna kyllä suunnistan töihin ja huomisiltakin pitää vielä (omasta tahdosta tosin) viettää koululla. Perjantaina pääsen kuintekin kunnolla nauttimaan lomasta ja lähdenkin piipahtamaan Tampereella kummitätiäni moikkaamassa. Lauantaina luvassa on kaverin muuttoavustusta, sunnuntaina poikaystävän näkemistä, maanantaina luokan pikkujoulut, tiistaina itsenäisyyspäivän juhlistamista ja keskiviikkona teatteria. Joka päivälle on siis kuin vahingossa sattunut jotain ohjelmaa, toisaalta kivaa, mutta toisaalta olisi kivaa olla ihan kotonakin pari päivää ja toipua koulustressistä. Noh, onneksi joululomaankaan ei ole enää kauaa ja sitten saakin nautiskella lomasta täysillä, sillä en aio tehdä yhtikäs mitään stressaavaa.. (Jos yhtä tutkielmaa ei lasketa...) vaan aion nauttia ja kerätä voimia tulevaa kevättä varten.

Koulussa on meneillään yksi ihan mielenkiintoinen projekti. Teen 20-luvun mekkoa opettajalleni ja vähän kauhulla odottelen ensimmäistä sovitusta, sillä vähän pelottaa miten mekko istuu, kun en ole koskaan aikaisemmin tehnyt mitään noin väljää vaatetta. Nyt kuitenkin osaan kaavoittaa tuollaisen vaatteen ja voin sitä tulevaisuudessa varmasti hyödyntää.


Jouluhommat ovat vähän kesken... En ole oikeastaan aloittanut vielä yhdenkään lahjantekoa kunnolla, mutta toivon, että nyt lomalla tulee jossain vaiheessa sellainen väli, mihin saan sullottua parin tunnin ompelukset, että saan hommat hyvään alkuun. Rakastan joulun valmistelua! Sillä kyllä se odotus on parasta, joulunpyhät kuitenkin menevät niin nopeasti, että se valmistelu on siinä Se juttu.

Ja entäs sitten muu elämä. Noh, ei sitä koulun ohella oikein muuta ehdi. Viime viikollakin olin kahtena päivänä koululla puoli kahdeksaan ja huomenna pitää olla vähintään kahdeksaan, kunhan ensin töiltäni sinne kerkiän. Yritän jaksaa käydä välillä lenkkeilemässä ja kuntonyrkkeilemässä (mikä on muuten ihan maailman hauskinta!), nähdä kavereita ja otaa relasti. Olisi kivaa ehtiä ommella jotain itselleenkin välillä, mutta eiköhän sekin aika taas jossain välissä tule :)


Tahtoisin hankkia itselleni jotain kivaa jouluksi. En yleensä ole itselleni ostanut joululahjoja, mutta nyt tekisi mieli palkita itsensä ahkerasta uurastuksesta koulussa ja hommata jotain erityisen kivaa ja vänkää. Joku ihananupeamahtava vaate voisi tietty olla oikein kiva, mutta toisaalta vaatekaappi pursuaa jo nyt. Sitten taas jotkut ihonhoito ja hemmottelutuotteet voisivat myös olla aika luksusta. Katsotaan katsotaan... ;)

Kuvitukseksi keräsin net-a-porterin parhaat neuleet, takit ja saappaat, jotka tahtoisin piristämään omaa talvipukeutumistani. Pukeutumis inspiraatio on nimittäin (taas kerran) vähän kadoksissa...

Mukavaa tiistaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti