tiistai 15. marraskuuta 2011

Uusia tuttavuuksia

Joskus kun edellisessä koulussani selailin apuja lopputyötäni varten catwalk lehdistä, törmäsin mielenkiintoisiin suunnittelijoihin ja ajattelin nyt viimein hakea kuvia heidän upeista töistään, jotta muutkin voivat löytää itselleen uusia lempisuunnittelijoita.

Maria Calderara:

Tämä on jo muutaman vuoden takainen mallisto syksy/talvi 2008/2009. Tykkään malliston synkeydestä ja koruttomuudesta. Värit olivat pääasiassa tummia, mustaa ja savuisen harmaata. Drapeeratut mekot ovat lähes aina sydäntäni lähellä, joten tästäkin mallistosta löytyneet mekot ihastuttivat kovasti. Caldenara on myös korusuunnittelija ja hänen korunsa ne vasta ihastuttavia ovatkin! Kannattaa tutustua!

Luisa Beccaria:


Sitten vähän herkempää tyyliä. Suunnittelija on erikoistunut hörsyläisiin iltapukuihin, jotka voisin hyvin kuvitella kesäisille morsiammille kun he kävelevät alttaria pitkin sulhoaan kohti. Toki Beccaria muitakin vaatteita suunnittelee kuin iltapukuja, mutta koreat mekot ovat selvästi hänen bravuurinsa ja niitä voi nähdä myös Hollywoodin kerman yllä.

Carmen March:


Marchin taidonnäytteitä ei meinannut oikein löytyä rakkaan ystäväni Googlen avustuksella... Tässä kuitenkin yksi mielestäni oikein mielenkiintoinen mekko.

Zuhair Murad:
Upeita iltapukuja, makeita leikkauksia, erikoisia materiaaleja ja yllättäviä yhdistelmiä. Zuhair Murad on minulle ennestään jo hieman tutumpi tapaus, sillä hänen pukujaan näkee usein suurissa juhlissa tähtösten päällä. Pidin tätä herraa vähän turhan bling blinginä makuuni, mutta kun tutkin tarkemmin hänen vaatteitaan huomasin, että hänellä on silmää myös muille kuin niille kaikkein kermakakkuisimmille hörselömekoille.

Olena Dats:
Taaskaan google ei ollut kovin antelias Datsin luomusten suhteen, mutta nämä muutamat kuvat mitkä löysin kyllä herättivät mielenkiinnon tätä suunnittelijaa kohtaan.

Translation: Here are some names that you should check out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti