lauantai 21. tammikuuta 2012

Monipuolinen denim


Omistan tasan kahdet farkut. Toiset mustat toiset harmahtavat. Mustat ovat tällä hetkellä vähän liian piukat, joten harmailla mennään... Hehhe.

Kaipaisin vaatekaappiini vähän monipuolisemmin denimiä. Farkkuliivistä olen jo pitkään haikaillut ja minulla joskus olikin sellainen, mutta se jäi käyttämättömäksi, kun otin sen ensimmäisen vastaan tulleen, enkä jaksanut odottaa sitä oikeaa. Farkkuliivi saisi olla rento ja väljän mallinen, se aiemmin omistamani oli ihan liian piukka, eikä näyttänyt hyvältä vaikka sitä olisi pitänyt auki. Haluaisin käyttää liiviä lähinnä mekkojen kanssa, tai shortsien ja pitkähihaisten t-paitojen kera, tuomaan asuun vähän persoonallisuutta.


Toinen asia mitä tahtoisin löytää on kiva farkkumekko. Sellainen väljä ja rento, tummahkosta denimistä valmistettuna, kiitos! Sellainen mikä olisi täydellinen sukkahousujen, kapean vyön ja balleriinojen kanssa. Tuo yllä oleva oikeanpuoleinen mekko hipoo täydellisyyttä, väri ja malli ovat juuri oikeat!


Ja kyllä. Se farkkupaita on edelleen ostoslistalla! Sitä sopivaa ei vain ole vielä tullut vastaan ja olen päättänyt odottaa sitä oikeaa tällä kertaa, etten osta enää mitään ihan kivaa, vaan panostan vaatteisiin joita oikeasti rakastan!

Farkkuhameen omistan ja sitä ahkerasti käytänkin, mutta tälläinen vähän aikuisempi ja pidempi versio voisi olla ihan mukavaa vaihtelua arkeen. Itse en ehkä pukisi farkkua farkun kera (mutten kuitenkaan vanno), vaan yhdistäisin farkun pehmoiseen neuleeseen tai kauniisti laskeutuvaan silkkipuseroon.Ja mitä vielä niihin vaatekaapin perus elementteihin -farkkuihin, tulee niin monipuolisuus ei olisi pahitteeksi. Mustat pillifarkut siis jo omistan ja niistä tykkään, kunhan ne taas menevät päälleni (ai miten niin tuli syötyä jouluna liikaa?). Niiden lisäksi haluaisin kuitenkin perussiniset suorat farkut sekä boyfriend-pöksyt jotka saisivat olla myös vähän revityt.

Kun taloudellinen tilanteeni antaa myöten voisin seuraavaksi investoida joko farkkumekkoon, -paitaan tai boyfriend farkkuihin :) Liivillä ei ole vielä niin kiire, tosin en aio kovasti vastustella jos juuri se oikea liivi tulee jossakin vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti