sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet lupaukset

Hämmennyin kovasti kun selasin läpi blogini arkistoja, enkä löytänyt uudenvuoden lupauksia vuodella 2011. Sitten kävin yhdessä jo kuopatussa blogissani ja siltähän ne toiveet löytyivät:Vuoden 2011 lupaukset:

1. Laihdutan ja harrastan enemmän urheilua. Tämä taitaa kuulua aika monen ihmisen uudenvuodenlupauksiin ja näin se on ollut minullakin melkein joka vuosi... Ja pakko myöntää, että täytynee taas luvata tämä. Kulunut vuosi ei nimittäin ollut kovin onnistunut elämäntapa-remontin kannalta... Kun muutin takaisin vanhempieni luokse ja heidän herkkujensa ääreen, niin olisi tarvittu paljon enemmän itsekuria kuin minulta löytyy...Pah.

2. Luen enemmän kirjoja. Tämä lupaus ei ole pitänyt sitten ollenkaan... En muista mitä alkuvuonna luin, mutta eilen sain luettua loppuvuoden ainokaisen kirjan. Nyt tuli joululahjaksi kirjoja ja yhteen kouluprojektiin pitäisi myös jaksaa lukea, joten ehkä se lukuinto siitä vähän kasvaa.

3. Ompele enemmän. Kerrankin joku lupaus mikä tuli pidettyä! Vaikka en ole itselleni saanut melkein mitään tehtyä, niin olen kuitenkin ehtinyt ompelemaan vaatteita muille ja sekin on jo jotain. Oma kangasvarastoni kylläkin pursuaa edelleen...

4. Tapaan enemmän kavereita, poikaystävää ja perhettäni. Loppuvuodesta on välillä vähän tuntunut siltä, että tuo koulu vie niin paljon aikaa, etten ehdi varsinkaan ystäviäni tapaamaan tarpeeksi ja se vähän surettaa. Toivottavasti asia muuttuu ensi vuoden puolella...

5. Aion olla onnellinen ja jättää pienistä asioista murehtimisen muille. Olin mä aika onnellinen viime vuonna, varsinkin alku vuonna. Loppuvuodesta ehkä vähän koulu stressasi liikaa, mutta yleensä ottaen elämä hymyilee :)


En tiedä miksi aina jaksan näitä lupauksia tehdä, vaikka yleensä ne eivät oikein tuppaa toteutumaan :D Ehkä ne kuitenkin tuovat vähän toivoa, että jos nyt tänä vuonna ryhdistäytyisin...

Vuoden 2012 lupaukset:

1. (rumpujen pärinää) Laihduta! Liiku enemmän! Kiinteydy! Olen alusta asti seurannut Nelliinan toista liikuntaa ja elämäntapamuutosta käsittelevää blogia, ja kyllä sitä lukiessa on aina tullut sellainen toivonkipinä, että mäkin haluun ja mäkin pystyn tuohon! Kaipailisin siis vähän enemmän energiaa, että jaksan pitkät päivät koulussa ja liikunnastahan sitä saa. Ruokavalio on myös ollut jo useamman kuukauden ihan retuperällä, joten siihen on pakko tehdä joku muutos. Huono ruokavalio ja liikkumattomuus näkyvät nimittäin ainakin mun naamassa (muutenkin kuin pullaposkina), kun iho kukkii kuin krookukset keväällä. Yleisestikin tähän lupaukseen liittyy itsestään huolta pitäminen.

2. Hanki itsellesi harjoittelupaikka ja kesätyö! Nämä olisivat aika tärkeitä juttuja, nimittäin harjoittelupaikkaa tarvisin jo maaliskuussa ja kesätyö olisi kiva jos haluan lähteä sinne Barcelonaan ystäväni kanssa! Täytyy siis ottaa itseään niskasta kiinni ja nopeasti, etten huomaa helmikuun lopulla, että ohops, ens viikolla olis harjoittelu ja mullahan ei ole mitään paikkaa. 

3. Ompele, ompele, ompele! Ompeluprojektit jatkuvat! Onneksi tiedossa on jo muutamia oikein kivoja projekteja, joista voi lukea tulevaisuudessa lisää toisen blogini puolelta. Kuvia töistäni näkyy sitten täällä ;) Näihin ompeluprojekteihin liittyy vahvasti myös tuleva reissumme, sillä yritän näillä ompeluksillani vähän rahoittaa tulevaa matkaani :) Ja ehkä joskus saan ne omat kankaanikin käyttöön...

4. Harjoittele valokuvausta. Haluan oppia ottamaan kauniita kuvia ja kikkailemaan erilaisilla jutuilla :)

5. Opiskele espanjaa! Hola!

Tervetuloa uusi vuosi! Olen valmis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti