sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pure simplicity


Oijoi, voiko monikaan asu näyttää yhtä raikkaalta, asialliselta, rennolta ja hyvältä? No ei voi.

Tuntuu, että tyylisilmäni yksinkertaistuu koko ajan. Kaikki ylimääräinen joutaa pois, sillä vaate näyttää parhaalta kun se on tavattoman yksinkertainen. Kaipaan vaatteissa käytännöllisyyttä, mukavuutta ja toki olisi se kiva näyttää hyvältä samaa aikaa.

Ostin vähän tuon tyyppisen pureson tuossa hetki sitten, mutta kun värjäsin hiukseni, niin minusta tuntui, ettei paita enää pue minua ja se on jäänyt vielä käyttämättä. Nyt pitää ehkä kokeilla uudelleen, josko se peilikuva olisi sen verran muuttunut, että väri miellyttäisi (tai kun uusiin hiuksiin on jo totuttu).

Mutta se mikä minua erityisesti tässä ihastutti ovat nuo housut! Ne ovat niin hyvännäköiset, että voisin antaa kaikki kaappini housut vaihtokaupassa näistä. Näin vaaleaan väriyhdistelmään tottuminen veisi luultavasti hetken ja aluksi pelkäisin näyttäväni haamulta. Uskon, että siihen kuitenkin tottuu ja vielä kun saa ruokatavat sen verran siisteiksi, ettei sitä punajuurta ja mustikkasoppaa joka kerta putoa syliin, niin housut pääsisivät varmasti ahkeraan käyttöön. Tuo leveä lahjekin tuntuu mukavalta vaihtelulta ihoa nuolevilta pillipöksyiltä.

Nyt haaveilen, ehkä keväämmällä löydän jostain vähän vastaavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti