perjantai 6. marraskuuta 2009

Party party

Catwalk kuvien lisäksi net-a-porter ja muut nettiputiikit ovat täydellisiä paikkoja etsiä ideoita juhlapukuun. Sielläkin tulee kyllä runsauden pula, sillä ihania mekkoja on aivan liikaa. Kankaani on siis vähän joustavaa satiinia, mutta otin nyt kuvat tänne sen perusteella mistä pidin eniten, miettimättä vielä niinkään mihin oma kankaani sopii. Ajattelin että voisin ehkä yhdistää siihen tarvittaessa jotain toista materiaalia, sillä minulta löytyy kätköissä yhtä todella kaunista sinistä läpikuultavaa silkkiä, joka periaatteessa voisi sopia.


Yksinkertainen on kaunista. Ihan näin yksinkertaista en kuitenkaan halua vaan haluaisin lisätä ainakin jotain jännää yksityiskohtaa: paljetteja, helmiä tai laskoksia.

Alberta Ferretti on pikkuhiljaa kivunnut lemppareihini. Tämä mekko on täydellinen jokaisestä kulmasta ja joka kantilta. I.H.A.N.A! Olo olisi varmasti kuin kreikkalaisella jumalattarella tässä ihanassa pikkumekossa. Vyötärön paljetti/helmi-koriste on todella kaunis lisä harmaan ja valkoisen kanssa. Siitä sinisestä silkistä voisi ehkä saada tehtyä tälläisen ihanuuden jos vaan taidot riittäisivät.
Tämä mekko on sellainen, jota en tuosta satiinista saa väännettyä, mutta se oli pakko ottaa mukaan, koska rakastan tätä. Epäsymmetrinen helma, napit, pienenpienet laskokset ja keltainen väri. Tämä yllä voisi leikkiä Kaunottaren ja Hirviön Belleä.

Zac Posen osaa tehdä todella kauniita luomuksia, vaikka hän ei lempisuunnittelijoihini kuulukaan. Tähän simppeliin mekkoon on lisätty vähän helmiä ja mekon etusaumauma on osan matkaa auki. Hienostuneempi tapa "vilautella" kuin vetämällä pääntie napaan asti.

Yksinkertaisen mallin saa mielenkiintoiseksi kun lisää vähän röyhelöä. Tykkään miten tuo röyhelö on toispuoleinen ja miten se on laskostettu. Oikein kiva.
Rakastan tätä Acnen mekon muotoa ja miehustan laskoksia. Erityisesti tämän mekon punainen versio on vienyt sydämeni.
Ihana väri ja erikoiset laskokset. Haluaisin oppia tekemään erilaisia laskoksia, sillä ne miellyttävät minua kovasti. Niillä saa muokattua vartalon mallia ja tuotua asuun lisämielenkiintoa. Muuten täydellinen mekko, mutta en niin välitä halterneck-pääntiestä.

Kankaani ei laskeudu tarpeeksi kauniisti, että voisin tehdä tälläisen mekon, mutta rakastan mekon helmaa ja pääntien mallia. Tätä voisi käyttää vyön kera tai ilman ja näyttäisi varmasti upealta. Itse ehkä kaipaisin vyötä, että saisi vyötärön näkyviin, mutta haluaisin toki kokeilla miltä mekko näyttää ilman.


Avoin selkä on mielestäni todella kaunis. On paljon viehättävämpää käyttää selästä syvään uurrettua mekkoa kuin avaraa pääntietä. Tässä mekossa menee hauskat "henkselit" takana. Jotain tuollaista voisi ottaa, ehkä vain yhden joka menee vinosti selässä ja siihen olisi kirjottu vaikka paljetteja ja helmiä.
Olen melko varma, että haluan tähän mekkooni melko avonaisen selkäosan.

Marchesan siskokset osaavat tehdä täydellisiä juhlamekkoja. Jos rahaa olisi ja juhlakutsuja satelisi postilaatikosta niin investoisin ehdottomasti heidän jumalaisiin luomuksiinsa. Tämä violetti mekko viehättää paitsi värinsä myös koristeellisen ruusukkeensa ansiosta. Olisi kiva kokeilla miten tuollaisen ruusun väsääminen onnistuisi minulta.

Yksiolkaimisuus viehättää minua nyt todella kovasti. Nuo hörhelöt tuossa olkapäällä ovat hieman turhat, mutta muuten mekko on täydellinen väriä, laskoksia ja mustaa vyötä myöten. Tämä malli pitää laittaa korvan taakse.
net-a-porter, outnet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti