sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Puuhaa

Aikaa on taas vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta. Tuntuu, ettei ole oikein aikaa mihinkään muuhun kuin kouluun ja yhteen projektiini, joka pitäisi ennen joulua saada valmiiksi ja tekemistä on vielä enemmän kuin tarpeeksi. Väsäilen kahta valoryijyä, toisen sain noin viikko sitten tehtyä ja nyt olen aloitellut toista. Välineet sain jo kesällä, mutta kukapa sitä niin fiksu olisi, että aloittaisi hyvissä ajoin?! En minä nähtävästi ainakaan. Noh, sitten pieni paniikki iski kun tajusin, että aikaa ei ole enää paljoa jäljellä ja homma on todella hidasta. Nyt siis hiki päässä yritän vääntää ne valmiiksi ennen joulua... Siksi aikaa ei ole blogailuun pahemmin jäänyt kun istun iltaisin monta tuntia telkkarin ääressä väkertäen ryijyjä ranteet hellinä ja sormet rakoilla.

Eilen kerkesin kuitenkin käväisemään katsastamassa sen uusimman Twilight saagan osan New Moonin. Ehdin juuri ja juuri lukaista kirjan ennen leffaa ja koska rakastin kirjaa niin kovin, niin olihan leffallekin aikamoiset odotukset. Eka leffa ei ensi näkemältä oikein iskenyt, mutta myöhemmin opin rakastamaan sitäkin. Kirjat vain aina ovat niin paljon parempia kuin niistä väsätyt elokuvat, yritti ohjaaja ja näyttelijät sitten kuinka paljon tahansa. Tykkäsin todella kovasti New Moonista. Ei se oscar-ainesta ollut, mutta täytti fanin odotukset oikein hyvin. Jacob pääsi loistamaan uudessa leffassa, vaikka olenkin Edwardin tyttö. Bella oli paljon rennompi kuin ekassa leffassa. Vaikka koin, ettei Bellan kärsimystä oltu saatu filmille niin raastavana kuin sen kirjasta vaistosin, niin kokonaisuutena elokuva toimi. Lopussa tuli kuitenkin vähän kiire ja se mentiinkin sitten pikakelauksella läpi. Ja vaikka pidin Jakesta tässä leffassa todella paljon niin kyllä sitä Edwardia on vaikea vastustaa. Robert Pattison vaan on niin uskomattoman kaunis ihminen.

Mutta juu. Ensi viikko vielä tätä jaksoa ja sitten alkaakin kolmas jakso ja työssäoppiminen. Jee! Menen ompelimoon ja vähän kyllä jännittää, kun en ole pahemmin ommellut puoleen vuoteen. Toivottavasti kaikki kuitenkin menee hyvin ja pääsen hyvillä mielin joululomalle! Ah, enää kuukauden verran niin alkaa jo olla joulu! Ihanaa!

Nyt kuitenkin palaan ryijyn kimppuun. Blogi taitaa hiljetä pariksi viikoksi. Sitten kun saan ryijyn valmiiksi voin taas tutkailla täydellisen vaatekaapin perustaa ja suunnitella juhlapukua iskän 50-v. juhliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti