perjantai 25. joulukuuta 2009

Ihana Pre-Fall 2010!

Thakoon ja täydellinen musta mekko. Täydellisyyteen ei tarvita paljoa: laadukasta kangasta, hyvä leikkaus ja hyvät asusteet. Less is more.
Rachel Royn sininen mekko yksinkertaisuudessaankin tarpeeksi kiinnostava, jotta huolisin sen kaappiini. Yksinkertainen ei välttämättä tarkoita tylsää. Mekon epoletit ja erikoinen pääntie takaavat, ettei asu jätä kylmäksi vaikka siihen ei ole ympätty laskoksia, röyhelöitä, niittejä, helyjä tai muita killuttimia. Tälläisestä minä tykkään!
Nicole Millerin mallisto oli pieni ja suloinen. Mekoissa oli pienet hapsunauhat helmoissa, jotka ovat aika sympaattiset vaikka ottaisin oman mekkoni ilman hapsuja. Tykästyin näihin kahteen simppeliin mekkoon, joissa molemmissa on jotain extraa. Ensimmäisen mekon laskokset tuovat mieleeni halkeilevan jään. Toisessa mekossa miellyttää kahdella eri kankaalla leikittely ja hihan malli. Ihastusta herättivät myös mallin jaloissa näkyvät massiiviset nilkkurit, joista varpaat pääsevät kurkistamaan.

Doo.Rilla on usein hyvin kaunista designia ja tämäkään pre-fall mallisto ei ollut poikkeus. Musta-valkoinen ei voi mennä pieleen ja kun sekaan lorauttaa tilkan sinistä, niin yhdistelmä on ihanan raikas. Ihania mekkoja oli useampi, mutta halusin esitellä vain yhden asun, johon ihastuin aivan erityisesti. Korkea poolokaulus, valuvakangas ja pussittavat hihat näyttävät hyvältä yksinkertaisessa asussa. Kuvioitu hame on tervetullut omaan vaatekaappiini milloin tahansa!

DKNY:n pre-fall mallistosta löytyi ainoastaan yksi himoittavan ihana vaate. Tajusin vasta tätä kirjoittaessani, että tuohan ei itseasiassa ole mekko, kuten jo ehdin kirjoittaa. Kuvassa taitaakin olla punainen hame, raidallinen paita ja ihana punainen jakku. Luulin, että tuo näkyvä sininen raita olisi ollut vyö, mutta tarkemmalla katselulla huomaan sen olevankin paita. Hauska asu yhtä kaikki!


Burberry Prorsumin pre-fall mallistot eivät ole koskaan pettäneet minua. Christopher Bailey esittelee vuosi toisensa jälkeen upeita takkeja, joista opiskelijabudjetilla ei ole melkein edes varaa haaveilla. Takkien tummat sävyt ja tukevat villakankaat sopivat hyvin myös suomen oloihin. Alin pitsi mekko on kauneinta mitä olen vähään aikaan nähnyt! Rakasta harmahtavaa lilaa ja heiluvaa helmaa. Tyttömäinen röyhelönkaipuu alkaa taas hivuttautua esiin pitkän tauon jälkeen. Ja jottein liian hempeilyksi menisi niin ensimmäisen kuvan housut ovat mahtavat!

Jason Wun syksyn tämän syksyn mallisto ei oikein iskenyt, mutta lupaukset ensi vuodelle ovat kovat. Rakastan malliston murrettua väritystyä, raskaita kenkiä, hauskoja sukkahousuja ja vyötärön esiintuovio vöitä. Nämä kaksi yläpuolella olevaa mekkoa veivät sydämeni. Ne ovat aivan täydelliset. Pitkästä aikaa punainen tuntuu taas kiinnostavalta muutenkin kuin tonttuilu mielessä. Sini-mustassa mekossa on ihanan isot paikkataskut ja ihana leikkaus.Style.com on yksi lempinetti-sivustoistani. Siellä voisi kuluttaa useammankin tunnin koluten läpi lempisuunnittelijoideni uusimpia mallistoja. Vanhoja suosikkejakin on hauska selailla ja virkistää muistia mikä oli muotia muutama vuosi sitten. Nyt eksyin selailemaan pre-fall 2010-mallistoja. Yllä parhaat palat äärimmäisen epäloogisess järjestyksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti