sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Prätkäsaappaat

Mitä kaapistani puuttuu? No täydelliset prätkäsaappaat loistavat poissaolollaan. Altamirasta löysin kuvan, jossa Eniko Mihalakilla on jalassaan täydelliset saappaat. On remmejä, täydellinen löytköttävä varsi ja musta väri. Laitan tälläiset saappaat etsintäkuulutukseen, sillä nämä sopivat niin syksyyn, talveen kuin kevääseenkin. Jopa kesän vilpoisampina päivinä saappaat saattaisivat löytää tiensä jalkoihin. Seurakseen saappaat kaipaisivat vain skarppia jakkua, farkkuhametta/shortseja ja rentoa tunikaa.
Enikon asu on muutenkin oikein mallikelpoinen. Pinkki jakku on väriltään täydellinen ja sopii niille, jotka eivät halua jäädä seinäruusuiksi. Rennot farkkushortit ovat myöskin täydelliset värinsä ja pituutensa puolesta. Pitänee tuunata jotkut farkut ensi kesäksi, jotta pääsen toteuttamaan tämän lookin. Täydellinen jakkukin on etsintä listalla, sillä sain toissa päivänä fiksaation mustasta rennosta jakusta, ruutupaidasta ja nahkahameesta. Nahkahameen voisi myös korvata niillä täydellisillä farkkushortseilla. Tai ruutupaidan voisi vaihtaa farkkupaitaan, mutta silloin alaosassa pitäisi olla jotain muutan kuin sitä denimiä.

Jakku, ruutupaita, nahkahame, prätkäsaappaat ja farkkushortsit- ja hame ovat siis kevään tärkeimmät hankinnat. Ne ovat kaikki klassikoita, joten niiden tulee materiaalinsa ja mallinsa puolesta kestää aikaa. En siis aio rynnätä suin päin ensimmäisen "ihan kivan"-jakun kanssa kassalle, vaan käyttää aikaa ja vaivaa sen sielunkumppanin etsimiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti