torstai 17. joulukuuta 2009

Joulutoiveita

Ihanaa talvi on tullut vihdoinkin! Ulkona ei tarkene vaikka pukisi kolmet housut, paksuimman neuleen, useamman paidan, kunnollisen talvitakin ja kaikki mahdolliset lisäaseet pakkasta vastaan. Olen jopa ottanut pipon käyttöön, mikä on erittäin harvinaista. Tykkään kuitenkin punaisen piponi kirpsakasta väristä, varsinkin kun sen yhdistää sinineen villakangastakkiini, punaisiin sormikkaisiin ja valkoiseen kaulahuiviin. Kaipaisin jotain jättimäistä neulehuivia ja tietääkseni saan sellaisen viikon päästä kuoria paketista! Sisko on ollut ahkerana. Ja pitäähän se pakettiin pistää, vaikka tiedänkin mitä saan ;)

Omat lahjatoivomukseni ovat tänä vuonna seuraavat:
  • Rahaa. Ehkä tylsä toive, mutta kyllä lämmittäisi mieltä kummasti!
  • Keittiövaaka. Leipominen on yksi lempipuuhistani, joten se tulisi tarpeeseen.
  • Hiustenkuivain. Tämän itseasiassa sain jo, kun mummilta löytyi vanha, mutta toimiva.
  • Glamour-lehti. Tämänkin sain jo! Kun tilaus alkoikin vähän aikaisemmin kuin tontut luulivat ;)
  • Jotain pientä kivaa... Tähän sitten kukin saa keksiä mistä tykkäisin. Esimerkkejä voisivat olla korut, lahjakortit, leffat, cd:t, kirjat, suklaa yms pientä kivaa.

Omat lahjaostokseni alkavat olla aika mallillaan. Pitää vielä ystäville käydä ostamassa jotain mukavaa, mutta sitten on homma paketissa. Sitä lahjapaperiakin pitäisi vielä ostaa, sillä kun kävin tiimarissa, niin siellä oli vaan todella mälsännäköisiä papereita. Mä tahdon kultaa ja kimallusta! Tai jäätävää sinistä ja hopeaa. Eli se pitää kanssa lisätä ostoslistaan.

Sitten alkaa joulukoristelu. Porukat on tilannu siivoojat maanantaiksi, niin niiden vierailun jälkeen voidaan kunnolla koristella koti joulukuntoon. Ja pitäähän sitä tietysti leipoa pipareita, tehdä suklaaherkkuja ja hommata kaikki jouluruoat!

Huomenna on vielä töitä, sitten pääsen lomalle! Blogaaminen on nyt vähän jäänyt, mutta lupaan parantaa tapani ja laittaa homman taas to do-listalle viimeistään ensi vuoden alussa. Paljon olisi taas asiaa mm. siitä juhlamekosta, jota suunnittelen ja vaatekaapin remontista, haikailuja upeiden luomusten perään ja ihania streetstyle-kuvia, jotka tahtoisin teidän kanssanne jakaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti