tiistai 1. maaliskuuta 2011

Oscar Night

Oscargaala oli taas täynnä kauniita ihmisiä, upeat puvut yllään. Tänä vuonna olen ollut vähän pimennossa, että ketkä oscar-ehdokkuuksia ovat saaneet. Kävin sentään katsomassa, kenelle pystit menivät, mutta niistäkin elokuvista olin nähnyt todella harvan. Kuninkaan puhe ja Black Swan-elokuvat olinsin kuitenkin halukas näkemään joskus.

Asuja on kuitenkin helpompi arvostella kuin näyttelijäsuorituksia ja elokuvia, joten tässä omat lempparini tämän vuotisesta gaalasta. Kenenkään puku ei ollut mitenkään supersäväyttävä, mutta kauniita suurin osa oli yhtäkaikki.

Cate Blanchett on tunnettu erikoisista asuvalinnoistaan punaisella matolla. Tämä Givenchyn Haute Couture luomus sopii vaalealla näyttelijättärelle paremmin kuin hyvin. Puvun erikoinen leikkaus ja hempeä vaaleanpunainen väri näyttävät hauskoilta yhdessä. Olkapäillä olevat keltaiset kaistaleet jäävät itselleni kuitenkin hieman kysymysmerkeiksi. 
Scarlett Johansson on pukeutunut Dolce&Gabbanan pitsiluomukseen. Väri sopii vaalealle näyttelijälle mielestäni hyvin ja pidän siitä, ettei se ole tyypillinen Oscargaala-mekko. 
Helen Mirren on mielestäni melkein aina yksi juhlien tyylikkäimmistä vieraista, kuten tänäkin vuonna. Vivienne Westwoodin harmaa luomus on kertakaikkisen upea! Puku tuo näyttelijättären parhaat puolet esiin ja väri on kertakaikkisen tyrmäävä.
Hailee Steinfeld on minulle aivan uusi tuttavuus. Nuori näyttelijätär on pukeutunut Marchesan prinsessamekkoon. Puku on niin kaunis ja herkkä, että sille on vaikea löytää kuvaavia sanoja. Tämä on juuri sellainen mekko millaisen olisin itsekin tuossa iässä valinnut, jos olisin päässyt joihinkin suuriin juhliin. Juuri se prinsessa-hetki, josta ainakin minä pikkutyttönä haaveilin ;)
Mila Kunisin Elies Saabin vaaleanlila mekko on koko vieraskaartin kaunein. Väri on upea, leikkaus jumalainen ja pitsit todella sievät. Elie Saab on muutenkin mestari tekemään upeita iltapukuja, eikä tämä ole mikään poikkeus. Täydellinen.    

kuvat style.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti