perjantai 25. maaliskuuta 2011

Dicha



Selailin net-a-porterin valikoimia haaveillen uudesta kevät garderoobista, kun törmäsin ehkä kauneimpiin koruihin mitä maa päällään kantaa. Koruja oli useita ja ne olivat toinen toistaan upeampia, näyttävimpiä ja tyylikkäämpiä. Selasin koruvalikoimaa läpi ja käväisin merkin nettisivuilla. Korut olivat siis merkiltä Dicha, josta en ole aikaisemmin kuullut halaistua sanaa. Korusuunnittelijat Diane Metta ja Chantal Laren käyttävän antiikkikoruja ja uudistavat niitä nykypäivään sopiviksi. Huomasin myös, että merkillä on myynnissä kauniita laukkuja juhlaan kuin juhlaan.



Itse olen erityisesti kaulakorujen ystävä ja vaikka arvostankin vähäeleisyyttä pukeutumisessa, niin pidän näyttävistä koruista, joilla voi maustaa asuja aivan uudennäköisiksi. Olisinkin voinut kotiuttaa tuolta melkein minkä tahansa korun, jos hinnat vaan olisivat vähän opiskelijaystävällisempiä. Haaveilla silti aina voi ja ehkä vielä joku päivä...


Korvakorut olivat myös ihastuttavia. Johonkin suureen juhlaan täydellisesti sopivia. Käsikoruja en yleensä käytä kovin paljoa, mutta noin kauniita helyjä ei ehkä raaskisi ottaa ranteesta ollenkaan pois. Varsinkin tuo kultainen ketju turkooseilla kivillä on ihanan siro ja sopisi ranteeseen arkenakin.



kuvat net-a-porterista ja dichan nettisivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti