perjantai 18. maaliskuuta 2011

Toiveasuja


Aluksi lähdin suunnittelemaan ihan erilaista kokonaisuutta, mutta kun näin tuon polkadot-paidan, niin minun oli pakko saada se tähän asuun. Ah, se on täydellinen. Hauska ja monikäyttöinen. Koko asukokoisuudesta tuli aika hupaisa. Punaiset farkut oli pakko saada tuon paidan kanssa... Etsin vihreitä farkkuja, mutta niitä ei löytynyt, mutta eivät nuo punaisetkaan pahat ole. Keltainen laukku tuo vielä vähän lisää väriä. Ja nuo kengät!! UPEAT! Maihareiden ja sandaaleiden yhdistelmät, ei ainakaan tule rakkoja kantapäihin, kun nuo ovat takaa aivan auki. Uuh, tahtoo!! Sitten saman värinen kello ja hauska sormus ja tietysti asun kruunaavat wayfarerit. Tässä asussa olisi varmasti hauska kulkea kevät kaduilla, herättäisi luultavasti hyvää mieltä kanssaihmisissäkin ;)

Ah, pinkkiä! Ja violettia! Ja ne yhdessä on jotain niin täydellistä, että... Minulla oli tuossa ensin ruskeahko (ehkä maailman kaunein) nahkatakki, mutta se alkoi näyttää tunkkaiselta noiden ihanien värien rinnalla, niin oli pakko vaihtaa se valkeaan jakkuun. Tämä on juuri se pinkin sävy mitä rakastan ja violetti on luultavasti lempivärini täältä ikuisuuteen. Rakastin sitä lapsena, tosin enemmän sen lilaa sisarta, mutta sitten tuli kausi kun unohdin tämän ihanan värin kokonaan... Nyt se on kuitenkin palannut ja tuollaisen upean laukun ottaisin mielihyvin asujani piristämään.


Taas värikäs asu... Selvästi tän hetkinen väritysmuoti on iskeytynyt alitajuntaan ja tiukasti... Laukku ei ehkä ole ihan sen sävyinen kuin olisin halunnut, mutta sininen kuitenkin. Tuo raitamekko on hauska ja raidat kuuluvat kevääseen ja kesään aivan yhtä varmasti kuin jäätelö ja aurinkokin. Ja tietysti Converset.


Nuo kengät ovat upeat samoin kuin tuo kaulakoru ja ne käyvätkin mielestäni yhteen todella passelisti, sävyt ovat samat ja molemmat ovat melko raskaita. Hempeän vaaleanpunaisen mekon söpöys haihtuu raskailla asusteilla, mutta vaalea eläinkuosinen takki raikastaa kokonaisuutta.

kuvat net-a-porter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti