maanantai 7. maaliskuuta 2011

Pink+beige=loveKatselin Avalta juttua muotiviikoista ja siellä näytelliin Alessandro Dell'Acquan mallisto No.21 syksylle 2010. Vaikka mallisto on tarkoitettu syksylle ja talvelle, niin aloin silti unelmoida pinkin ja beigen raikkaasta yhdistelmästä. Pinkki on yksi lempivärini, tosin ehkä pikkasen salaa, koska minulle tulee siitä myös hyvin vahvat Barbie-vibat, jotka eivät ehkä ole kovin positiiviset... Beigeen yhdistettynä pinkki näyttää kuitenkin raikkaalta ja sopivalla tavalla pirteältä. Ei ylipirteältä, mutta kuitenkin eloisalta ja kiinnostavalta.

Sen lisäksi ihastukseni herättivät vaaleansiniset kauluspaidat, musta pitsi, leoparditakki ja mallien ihanan raikas ja luonnollinen look niin hiuksissa kuin meikissäkin. Voi kun onnistuisi näyttämään tuolta tulevana keväänä.

Olen kuitenkin tuominnut itseni ostoslakkoon, joka kestää kesään asti... Ehkä hyvä niin, sillä muuten saattaisin jo olla klikkailemassa nettiputiikeista kotiin pinkin mekon, hameen ja puseron, vaaleansinisen ja valkoisen kauluspaidan, beiget housut ja kengät, ruskea neulepuseron ja hameen, pitsimekon ja -puseron ja ehkä kasan kauniinvärisiä mokkapintaisia kenkiä.

Kesää odotellessa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti