lauantai 30. heinäkuuta 2011

The Lake & Stars

Voiko kukaan keksiä kauniimpaa nimeä merkilleen kuin Maayan Zilberman ja Nikki Dekker? The Lake & Stars on minulle aivan uusi tuttavuus, johon törmäsin kun tutkin ensi syksyn mallistoja style.comissa. Näiden kahden naisen suunnittelema alusvaatemallisto näytti todella makealta.

 
Kaipailisin kauniita, tukevia ja mukavia alusvaatteita omaan vaatekaappiinikin, sillä alusvaatteet ovat pukeutumisen peruskivi ja mikäli alusvaatteet ovat väärän kokoiset, malliset tai tyyliset, koko asukokonaisuus voi mennä pieleen. Alusvaatteiden osteleminen tällä helteellä ei kuitenkaan houkuta, vaan ehkä täytyy odotella syksympään... Ja olisi mukava jos oikean kokoisten alusvaatteiden löytämisessä avustaisi asiantunteva myyjä.

Translation: There can't be more beautiful name for a brand than this the Lake & Stars.   Maayan Zilberman and Nikki Dekker are the two girls behind this beautiful lingerie collection. I loved this collection so I wanted to share it with you! It would be nice to have these in my own closet, because you always need comfortable, supporting and beautiful underwear.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti