sunnuntai 28. elokuuta 2011

I heart it

Ajattelin vähän jakaa viimeaikojen kuulumisia kun viimeaikojen postaukset ovat olleet kaikkea muuta kuin henkilökohtaisia.

 
 
  
Eli olen yllättäen menossa kouluun huomenna. Hain tuossa noin kaksi viikkoa sitten kouluun ja kävin viime viikolla haastattelussa ja tämän viikon keskiviikkona sain kuulla, että pääsin sisään. Oma pääsykokeeni ei ollut ihan samanlainen kuin muilla, jotka olivat hakeneet kouluun jo keväällä ja osallistuneet viralliseen valintakoetilaisuuteen. Oma valintani kävi haastattelun ja yhden tekemäni työn esittelyllä. Nyt olisi siis edessä kahden vuoden urakka Espoossa Omnian aikuiskoulutuskeskuksessa ja opintolinja on ompelijakisälli. Olen oikein onnessani ja innoissani, että pääsin kouluun ja pääsen kehittämään itseäni ja oppimaan paljon uutta. Samalla olen myös peloissani onko tahti kauhean kova ja vaatimukset aivan eriluokkaa kuin ammattikoulussa. Ja koska aloitan koulun viikkoa myöhemmin kuin muut luokkamme oppilaan, niin miten pääsen joukkoon sisään... Turha ehkä noita asioita on etukäteen murehtia, pitäisi vaan elää päivä kerrallaan.

Huomenna menemmekin käymään Taikin ja Teakin kirjostoissa ja Teakin teatteripuvustossa tutustumiskäynneillä. Koulu alkaa siis hyvin mielenkiintoisesti. Tiistaina onkin sitten jo "paluu arkeen" ompelutehtävän kera (joka ensimmäisellä vilkaisulla vaikutti melko vaativalta, iiks). Yritän kuitenkin elää sillä asenteella että haasteita pitää välillä ottaa vastaan, sillä jos tekee vain sitä tuttuja ja turvallista, ei voi ikinä oppia mitään uutta.

 
 

Odotan tulevaa syksyä siis innolla ja kauhulla. Päivät tulevat olemaan pitkiä kun junalla kuljen Espooseen, mutta toisaalta ihan mukava päästä taas vähän tutustumaan uuteen kaupunkiin ja avartamaan näkemystä. Ja ihanaa kun pääsee taas ompelemaan kunnolla. Tuolla suurin osa töistä tehdää asiakkaille, mikä tietenkin laajentaa osaamista paremmin kuin omien mekkojen teko, mutta itsellekin on jotain pientä luvassa.

Muutakin mukavaa on tulossa. Olemme ystäväni kanssa pohtineet reissua Barcelonaan, Espanjaan. Matkan tarkoitus olisi nähdä suosikkijoukkueemme FC Barcelona pelaamassa Camp Noulla. Muutenkin olen innoissani tulevasta syksystä, sillä viilenevät säät sallivat ajatusten joutuisamman juoksun kun kauhea hiki kerros ei peitä tajuntaa ja kivaa päästä taas pukeutumaan kivemmin ja nauttimaan syksyn kauniista väriloistosta.

 
 

Translation: I just wanted to write something more personal than what my last post have been. So I'm starting in a new school tomorrow and I' very exited and terrified at the same time. It is adult education and I'm a bit afraid how skilled and quick I should be. Okay, it is a school so I don't have to know everything already but because I don't have any experience about adult education I'm a bit worried... I'm also starting a week later than the rest of my group so I'm also worrying how I'm going to get in, because I'm a bit shy. At the same time I'm also very happy to get in and get a chance to learn a lot more than I now do. I really want to do this for my career and I'm hoping that this will get me one step closer to my dream. So I'm hoping everything will turn out fine.

I'm very exited about this fall also because me and my friend might finally be able to travel to Barcelona, Spain and get to see our favorite football team FC Barcelona live on Camp Nou. Also I love the fact that the weather is getting cooler and I'm looking forward the colors of fall!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti