tiistai 30. elokuuta 2011

Runaway bride

 Ei, en ole menossa naimisiin, mutta hääpukujen ihaileminen kuuluu toimenkuvaan. Rakastan kauniita mekkoja ja mitkäpä mekot voittaisivat kauniit morsiuspuvut tylleineen, pitseineen ja upeine helmikirjailuineen? Vaikken itse mikään kermakakkuhääpuku-ihminen olekaan, niin kyllä ne muhkea helmaisemmatkin mekot saavat sydämen väpättämään tavallista nopeammin. Olisin onnellinen jos pääsisin jollekin joskus tekemään tälläistä unelmapukua. Upeaa olisi nimittäin saada tehdä jotain niinkin tärkeää kuin puku, jossa morsian viettää ehkä yhden elämänsä tärkeimmistä päivistä ja jonka hän muistaa aina, ehkä jopa antaa perintönä lapselleen. Tosin tuo antaa myös aikamoisen haasteen ja paineet ompelijalle, koska morsian voi olla hyvinkin tarkka siitä mitä haluaa (tottakai, niin minäkin olisin) ja mahdollisesti mielipide saattaa vielä matkalla muuttua pariin kertaan... Ja mikä sen haasteellisempaa kuin saada puvusta niin kaunis, että morsian on siihen tyytyväinen, sillä jos mekko on väärä päivä voi monella mennä vikaan.
Haaveilen kauniista kreikkalaistyyppisestä hääpuvusta, mutta toisaalta lyhytkin hääpuku voisi olla hauska valinta -ainakin se olisi erilainen kuin yleensä. Ihan mini-mittaista hääpukua en kuitenkaan haluaisi, mutta vaikka vähän polven yläpuolella ulottuva helma voisi olla oikein kaunis.


Tämä Liv Tylerin empire-linjainen hääpuku on yksi kauneimmista näkemistäni. Malli on todella yksinkertainen, mutta silti niin kaunis ja elegantti. Helmet tuovat pukuun vähän hohtoa ja hihat näyttävät hyvin keijukaismaisilta. Tietenkin auttaa, että puvun sisällä säteilee noinkin kaunis nainen kuin Liv.

Kate Mossin puku on kuitenkin ehkä se kaikkein kaunein ikinä näkemäni hääpuku. Puvun malli on keijukaismaisen upea, kirjailut, helmet ja paljetit kiiltelevät kilpaa auringon kanssa ja Kate näyttää yksinkertaisesti upealta ja ikionnelliselta. Rakastan riikinkukonsulkia (ja niitä lintuja ylipäätään) ja ehkä siksi tämän puvun koristuksen niin kovasti miellyttävätkin kun kirjailut muistuttavat näitä sulkia niin läheisesti. Huntu on myös todella keveä ja kaunis.


Translation: No, I'm not getting married. I just wanted o show you these pretty and stunning pictures.

2 kommenttia:

  1. Oi, tosi ihania kuvia ! :)) noi yhdet kengät oli tosi namut ! :D

    ps. iisukanblogi.blogspot.com

    VastaaPoista