lauantai 20. elokuuta 2011

My babies are home!


Eilen kävin Espoossa asioilla ja piipahdin siinä samalla sitten Helsinkiä kirtelemässä. Ajatuksena oli löytää jotain millä saisin vaatekaappiani vähän yhtenäistettyä ja katsella jos jotain hauskaa sattuisi tarttumaan mukaan. Tahmean alun jälkeen tieni vei Vagabondin liikkeeseen ja katseeni nauliutui heti pariin kauniita ruskeita herrainkenkiä. Tarjolla oli mustaa ja ruskeaa, testasin molempia, mutta kun olen ruskeista popoista kauan jo haaveillut, niin päätin, että pysytään nyt siinä.Kokeilin kenkiä, mutta pääsin jättää ne vielä varaukseen jos reissusta löytyisikin vielä kauniimpi ja täydellisempi pari (vaikka sydämeni oli jo sulanut näille kaunokaisille). Kiertelin muita kenkä- ja vaatekauppoja ja mukaan tarttui yksi neule Zarasta, valkoinen perus t-paita ja punaiset sukkahousut KappAhlista, mutta kenkiä ei löytynyt. Päätin siis palata hakemaan kenkäni ennen junalle lähtöä ja nyt olen viimein saanut ne herrainkengät, joita olen jo useamman vuoden kaipaillut.

Kengät kustansivat 85€, mutta helpottavat pukeutumista siinä määrin, että tulevat varmasti olemaan aivan hintansa väärtti. Olen nimittäin kamppaillut kenkäongelmasta omistamieni hameiden ja mekkojen kanssa syksyisin kun ballerinat jo tuntuvat liian vilpoisilta ja converset näyttävät liian räjähtäneiltä. Nyt minulta löytyy hyvät kengät, jotka myös vievät tyyliäni lähemmäs sitä mitä haluan.

Translation: Yesterday I went to do little shopping to our capital city Helsinki. I wanted to find something that will put all of my clothes together and easier my dressing in the morning. I found this beautiful pair of brown brogues from Vagabond store and now I'm sure they will be my best pair of fall-shoes. They cost 85€ and I'm sure they were worth the money. I also found red cardigan from Zara and plain white t-shirt and red thighs from KappAhl. My dream wardrobe is coming together!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti