tiistai 9. elokuuta 2011

Kuinka haluaisin pukeutua part3

Kokosin erinäisistä nettikaupoista kollaasin, johon liitin kuvat kolmestakymmenestä vaatteesta ja kahdestakymmenestäviidestä asusteesta, jotka kaikki sopivat hyvin yhteen. Olen katsellut Liviltä tulevaa Luksusmuotia kaikille-ohjelmaa, jossa räväkkä Gok stailaa tavallisia naisia ja kokoaa heille uuden vaatevaraston kahdellakymmenellä eri vaatteella tai asusteella ja näyttää kuinka monipuolisesti niitä voi yhdistellä. Innoistuin siis itsekin kokoamaan itselleni tälläisen vaatevaraston netistä ja huomasin kuinka helppoa vaatteita oli yhdistellä kun ne kaikki sopivat niin hyvin toisiinsa.

Vaikka vaatteita oli "vaan" 30, niin niistä saa paljon enemmän yhdisteltyä asuja kuin mitä omasta vaatekaapistani nyt saa vaikka siellä on varmasti lähemmäs sata vaatetta... Puhumattakaan asusteista... Päätin siis kehitellä itselleni samanlaisen vaatevaraston, jossa kaikki sopivat yhteen. Tämän vaatekaapin kerryttäminen varmasti kestää jonkin aikaa, mutta hiljaa hyvä tulee ja silloin ehdin myös tarkkaan harkita jokaista hankkimaani vaatetta. 


 

Tuossahan on jo ihan hirveästi mahdollisuuksia ja alle kokosin vain joitain mahdollisia!Voi kun pukeutuminen olisi joka aamu näin hauskaa ja helppoa! Vaatteet löysin net-a-porterista, asos.comista ja outnetistä.

Translation: I collected 30 pieces of clothing and 25 pieces of accessory that go together perfectly! I want to do a makeover to my own wardrobe, so that dressing up in the morning would be this much fun and easy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti