torstai 8. joulukuuta 2011

Comfy

Hame ja neule ovat arkeen täydellinen pari, josta saa myös tarvittaessa iltaan soveltuvan juhla-asun pienillä muutoksilla. Näistä kuvista suosikeikseni nousivat toinen ja kolmas kuva, joiden tyylit ovat täydellisen rennot ja arkeen soveltuvat. Ensimmäisen kuvan asu on myös oikein upea, mutta vähän turhankin naisellinen minun makuuni.

Kaipailisin vaatekaappiini puoleen reiteen ulottuvaa suoraa, mustaa tai harmaata villakangashametta. Sen pariksi sopisi olla pari paksumpaa ja pari ohutta neulepaitaa, joissa olisi väljä malli ja jotain hauskaa extraa. Extra voisi olla vaikka korkea kaulus, erilaisesta neuloksesta kudotut hihat tai vaikka joku hauska kuvio keskellä neuletta. Ja miksei tuohon vielä yhdistäisi baskeria ja korkokenkiä, niin olisin kuin suoraan Pariisista tullut ranskatar.

Kolmannesta kuvasta muuten taas huomaa, kuinka perusvaatteilla, kuten mustalla hameella ja harmaalla neuleella pärjää huisin pitkälle. Ne sopivat kaikkiin vaatteisiin ollessaan niin neutraaleja, mutta toimivat yhdessäkin sopivasti asustettuina. Oman perusvaatevarastoni kokoaminen on vielä hyvin vakavassa vaiheessa... Laadukkaita perusvaatteita tuntuu vain olevan niin hankala löytää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti