lauantai 10. joulukuuta 2011

Vyöt

1. Ruskea nahkavyö on tuliainan saksasta, harmi vaan, että se on todella kulunut toiselta puolelta. 2. Mustilla niiteillä varustettu vyö on taidettu ostaa H&M:stä muutamia vuosia sitten. 3. Ruskea vyö on kirpparilöytö. 4. Metallinen rimpsu vyö.

1. Itse tehty leveä vyötärö vyö. 2. Ohut, kaksi kertaa vyötärön ympäri yltävä vyö. 3. Ohut ruskea vyö, tullut yksien ruskeiden shortsien kanssa. 4. Ruskea nahkavyö itse tehty.

1. Tämän vyön vein joskus siskon kirpparikasasta, mutten ole sitä vielä osannut käyttää. 2. Vihreän vyön olemassa olon olin jo ehtinyt unohtaa. Kirpparilta. 3. Toinen unohduksiin joutunut vyö, joka on myös kirpputori löytö. 4. Taas siskon kirpparikasasta viety ruskea punosvyö. 5. H&M:n musta patellavyö, jota käytin aikoinaan hyvin runsaasti, nyt käyttö on jäänyt tosi vähälle.

1. Musta vyö, kultaisilla koristeilla on kirpparilta. 2. Biisoni vyö oli niin hauska että se oli myös pakko ostaa kirpparilta. 3. Punosvyö, jota en ole ikinä oikein osannut käyttää, mutta en silti ole raaskinut heittää sitä pois. 4. Ohut niittivyö KappAhlista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti