maanantai 5. joulukuuta 2011

Pikkujouluasut


Ah, tuo mekko on upea! Malliltaan kovin simppeli, mutta helman koristukset tekevät siitä todella ihastuttavan tapauksen. Tummansiniset asusteet ja hopeiset korut saattaisin itse valita mekon seuraksi jos tämän leningin saisin pikkujouluihin päälle.


Yllättävää kyllä, mutta tämä on ehkä suosikkiasuni ja siihen ei kuulu mekkoa! Nuo violetit housut ovat vaan niin kauniin sävyiset ja vielä kun niihin yhdistää kultaa ja kimallusta niin avot! Ja nuo kengät - tajunnanräjäyttävät! Tämän asun tahdon!


Tähän asuun oli todella vaikea keksiä millaiset kengät olisin halunnut, enkä ehkä ole ihan 100% tyytyväinen noihin ballerinoihin. Tuo mekko on kuitenkin persikkaisuudessaan todella sievä ja väljä malli sallii joulukinkun syömisen.


Tästäkin asusta tykkäilen kovasti, mutta lisäisin siihen ehkä vielä jonkun kivan vyön vyötärölle. Tuo hame on todella kaunis ja saa minutkin haaveilemaan punaisesta pitsistä jossain muodossa. Punaiset avokkaatkin ovat jo kauan olleet hankintalistalla, muttakun niitä täydellisiä yksilöitä ei vain satu kohdalle sitten millään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti