tiistai 19. tammikuuta 2010

Hiushuolia

Mikä siinä on että ne päätä koristavat kutrit voivat aiheuttaa niin paljon päänvaivaa? Erityisesti näin talvisin hiukset tuntuvat joko liimautuvan päänahkaan tai sitten ne sojottavat sähköisinä joka puolelle.

Kaupat ovat täynnä tuotteita, jotka lupaavat hillitä sähköisyyttä, tuuheuttaa, antaa lisää kiiltoa ja elinvoimaa tai ravita hiukset tyvestä latvaan. Mutta mistä löytää shampoo, joka lupaa pelastaa huonoilta hiuspäiviltä vuoden jokaisena päivänä? Itse tunnun kärsivän huonoista hiuspäivistä talvisin vähintään joka toinen päivä. Hiukset eivät pysy millään aisoissa vaan ne yrittävät kohota kohti taivaita tai vastaavasti lipua mahdollisimman huomaamattomina pitkin päätä.

Nyt kaipaan siis vaihtelua! Hiukset olen saanut kasvatettua jo hyvinkin pitkiksi. Pidemmiksi kuin mitä ne ovat pitkiin aikoihin olleet. Nyt olen kuitenkin taas alkanut epäillä, että olisiko se lyhyempi malli kuintenkin kivempi ja käytännöllisempi. En usko, että lyhyet hiukset ovat yhtään sen helpommin kontrolloitavissa kuin nämä pitkät, mitä tulee sähköisyyteen, mutta kun ne eivät paina niin paljoa, niin ehkä ne olisivat vähän tuuheamman oloiset. Omistan myös sen verran paksut hiukset, että paino putoaisi varmaan kilon verran kun poikkaisisin nämä polkkamittaan. En ole vielä ihan varma kuinka paljon leikkautan hiuksiani kun ensi kerran menen kampaajalle, mutta aika reilusti saa lähteä. Tulevaa kevättä ja kesääkin ajatellen lyhyemmät hiukset kuulostaisivat aika kivoilta. Otsahiuksista tykkään edelleen, joten ne jäävät, mutta en pistäisi pahitteeksi jos otsiskin saisi vähän jotain uutta muotoa. Tiedän, että ehdin monta kertaa päättää olla lyhentämättä hiuksiani kun menen kampaajalle, mutta jonkinlainen vaihtelu virkistäisi ja kummasti. Onhan tässä ollut hommaa kasvattaa näitä hiuksia näinkin pitkiksi, mutta toisaalta taas ehtii sitä elämän aikana vielä kasvattaa ja leikkauttaa näitä hiuksia vaikka kuinka useasti.

Jos kuitenkin pitäisi hiukseni pitkinä, niin jotain muutosta pitäisi silti saada. Värjäsin hiukseni vasta vähän aikaa sitten, mutta nyt jo kaipaisin jotain uutta. Ehkä jotain punaiseen vivahtavaa. Viime kerralla laitettiin vaaleita raitoja otsatukkaan ja nyt kun juurikasvu jo loistaa niin olisi kiva saada ne piiloon vaikka niistä tykkäsinkin alussa kovasti. Malliin pitäisi myös saada päivitystä. Kevennystäkin tämä pehko jo kaipaisi, sillä kun näitä hiuksia löytyy sen verran reilusti, että vähän vähempikin riittäisi. No ei, tyytyväinen olen ainakin yleensä siihen, että hiukset on vähän perussuomalaista hiusta paksummat. Niitä kiharoita kuitenkin edelleen kaipailisin.


Ashlee Simpsonin hiuksissa miellyttää punertavan värin lisäksi otsis. Tuollainen sopivan repaleinen ja rento. En tirdä miten itse osaisin olla noin pitkien otsahiussuortuvien kanssa, mutta ehkä pitäisi kokeilla?Katie Holmesin polkka on ehkä hitusen liian lyhyt omaan makuuni, mutta muuten malli on ihan kivannäköinen. Omat hiukseni eivät kyllä ikinä pysyisi noin suorina kuin Katiella, mutta toisaalta pidän vähän "rähjäisemmästä" ja rennommasta ilmeestä, koska en muutenkaan tyylini kanssa jaksa pingottaa.Rihanna jaksaa leikkiä hiuksillaan. Nykyinen lyhyt malli on melko raju, mutta tykkäsin eniten neidin puolipitkästä tukasta. Tumma väri ja iho näyttävät upeilta, mutta itselleni en noin mustaa väriä ottaisi. Malli sen sijaan on oikein näpsäkkä.Onpas muokatun näköinen kuva! Jessica Simpson ei kuulu niihin julkkiksiin, joita jaksaisin seurata, mutta tämä kuva pisti silmääni kun etsin julkkisten hiustyylejä googlesta. Tykkään ihanan keveän oloisista hiuksista ja helposta mallista.Charlize Theronilla on kauniit sirot kasvot, joten tämä lyhyt malli sopii hänelle todella kauniisti. Itsekin kaipailisin kevyttä tukkaa, mutta ihan näin lyhyeksi en ehkä uskalla leikata.Pidempiä hiuksia sitten. Nämä Ashley Olsenin hiukset ovat täydelliset. Jos minulla olisi tälläiset kiharat niin olisin taivaassa. Ja pakko myöntää kyllä minua kiinnostaisi tietää miltä näyttäisin blondina...Emmy Rossum on sitten toinen kiharapää, jonka kutrit aiheuttavat minussa suurta kateutta. Loivat laineetkin kelpaisivat, jos kunnon kihara ei onnistu!

2 kommenttia:

  1. laita päähäs tigi catwalk fast fixx suihketta pitää sähkön poissa koko päivän. ja voisit päivittää tätä blogia, vaikuttaa ihanalta!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, pitää kokeilla joskus! Ja pahoittelut hiljaisuudesta, yritän taas päästä tähän hommaan kiinni :)

    VastaaPoista