sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Moscow Street Style

Eksyin tänään ensi kertaa Moscow Street Fashion-sivustolle. Rakastan koluta erilaisia katumuoti-sivuja läpi vaikka päivät ja yöt läpeensä, sillä sieltä ne kaikkein inspiroivimmat lookit löytyvät, kun ihmiset ovat itse päättäneet mitä pukevat päälleen, eikä sama huippustailisti ole jättänyt käden jälkeään jokaiseen asuun. Enpä ole ennen edes kiinnittänyt huomiota tuon rajanaapurimaamme tyylitaitureihin, mutta onneksi vääryys korjaantui viimein. Tässä sivuston parhaat palat:Ah, nude näyttää taas niin hyvältä! Yksinkertainen asu on luotu harmonisten värien ympärille, joita on sitten piristetty punaisilla kengillä ja vyöllä. Aivan täydellinen look kevääseen ja kesään, kun iho on jo vähän saanut väriä pintaansa ja ulkona pärjää ilman sukkahousuja. Tämäkin raikas kokonaisuus muuttuisi heti paljon tunkkaisemmaksi kun paljaat sääret verhoaisi mustilla sukkahousuilla.


Klassikot sulassa sovussa. Musta mekko on aina toimiva valinta. Voi kun itsekin löytäisin täydellisen yksilön pelastamaan ne päivät kun pursuilevasta vaatekomerosta ei tunnu löytyvän yhtään mitään mallikelpoista päällepantavaa. Beigeä trenssiä aion metsästää keväästä kissojen ja koirien kanssa kun lahjoitin ainokaisen trenssini äidilleni parempaan kotiin. Ja nuo maiharit, aivan loistovan yllätyksellinen valinta! Kun vielä tuollaiset jostain löytäisi.


Tämän kuvan nähtyäni aloin jo miettimään, että pitäisikö se jumpsuit sittenkin hommata vielä pitkälahkeisena versiona? Sen verran hyvältä se tämän tytön yllä näyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti