torstai 7. tammikuuta 2010

Olsen twins

En ole pitkään aikaan selannut kuvia julkkiksista. Catwalk- ja streetstyle-kuvat vievät näistä voiton, mutta välillä on kiva katsella miten ne tunnetuimmat julkkikset ovat pukeutuneet. Mary Kate ja Ashley Olsen kuuluvat niihin joiden tyyliä tykkään seurailla. Pidän erityisesti Ashleyn tyylistä, mutta joskus myös Mary Katen grunge- ja gaalatyyli sykähdyttävät. Tässä parhaat palat style.comista.
Tämä valkoinen mekko on ehdoton suosikkini Mary Katen juhlapuvuista. Valkoinen puku tuo mieleen kreikkalaiset jumalattaret. Kultaiset korut ja valtoimenaan kähärät hiukset sopivat kokonaisuuteen täydellisesti. Vaikka tuo MiuMiun laukku on mielestäni UPEA, niin tähän asuun se ei kyllä oikein istu. Puku olisi vaatinut jotain sirompaa ja sievempää vaihtoehtoa.
Kaunis sinivalkoinen asu. Raikasta ja klassista. Haluan sinisen mekon ja täydellisen jakun!

Taas tuli todistettua, että less is more. Valkoinen paita, musta hame ja killerit asusteet näyttävät kaikessa yksinkertaisuudessaan kuin toisilleen luoduilta. Toimii.
Yksi takkihaave, joka on jo pidempään kummitellut mielessäni on kelsiturkki. Tämä Ashleyn versio on malliltaan juuri sellainen kuin haluan, mutta pinta saisi olla matta.


Mary Katen hippityyli puree myös. Voi kun tulisi pian kesä, että pääsisi pukeutumaan kauniisiin ja kevyisiin kukkamekkoihin!
Jos omistaisin samanlaiset sääret kuin nämä neidit niin pukeutuisin ehdottomasti myös nahkapöksyihin ja parittaisin ne harmaan neuletunikan, jakun ja korkojen kanssa. Täydellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti