perjantai 21. tammikuuta 2011

Kirppistelyä

Meidän oli äidin kanssa eilen tarkoitus mennä käymään Tampereella hammaslääkärissä (...), mutta reissu peruuntuikin juuri kun äiti oli ehtinyt tänne. Vähän harmitti, sillä olisi ollut hauska piipahtaa Tampereella kun siellä päin ei ole pitkiin aikoihin tullut käytyä. Onneksi mennään luokan kanssa käymään Tampereen Ikeassa ja Ideaparkin eurokankaassa 4. helmikuuta tekemässä mahdollisia ostoksia (Ikeasta en usko hommaavani mitään, vaikka sisustusvimma olisikin, mutta eurokankaasta olisi tietty kiva jos löytäisi jotain ihanaa).

 
 
 
Tehtiin sitten äidin kanssa kierros läheisellä kirpputorilla, jossa en ole sitten viime vuoden ehtinyt käydä. Tuolta löydänkin usein jotain pientä kivaa, yleensä vaatteita, tosin melko kiskurihintaan... Tällä kertaa löysin aivan mahtavia juttuja, joista olen erittäin onnessani. Ensin iskin silmäni vihreään vyötärövyöhön, joka kustansi vain 2€, toisena löytyi kauniin sirot mustat kiilakorkkarit eurolla. Kolmas löytö olikin sitten kaikkein paras. Se on lohenpunainen, 95% silkkiä ja merkiltään Ritva Falla, Marimekko. Hinta 2€. Ah, kiitos sille joka tuosta tahtoi luopua ja vielä noin pikkuisella hinnalla. Tälläisenä materiaalinatsina olen taivaassa tuosta silkkineuleesta, jossa ei näy yhtään käytön jälkiä. Sitten kävin vielä läpi yhden yleensä oikein runsaan korunurkkauksen ja sieltä lähti mukaan kaunis kullanvärinen käsikoru, jossa on kaksi puuhelmeä sekä aika erikoinen kaulakoru, jota olen jo varmaan neljä kertaa ihastellut, mutten saanut ostettua. Tällä kertaa päätin viimein antaa kodin tuolle kaulakorulle, jota kukaan muu ei vieläkään ollut huolinut. Kaulakorulla hintaa oli 5€ ja käsikorulla 2.5€.

Rakastan erityisesti tuon neuleen väriä, se on niin ihanan hempeä. Ja kaapistani ei löydy mitään vastaavaa väriä, mutta mielestäni se sopii minulle oikein hyvin. Täytyy varmaan laittaa se ensiviikolla luokkakuvaan päälle. Tuossa viimeisessä kuvassa näkyy (huonosti) muuten myös sieltä Helsingin reissulta ostamani Vilan ruskeat shortsit. Tuo neule sopii väriltään oikein kauniisti noihin shortseihin, eikä asussa ole yhtään mustaa, wuhuu. Vielä kun tulisi sellaiset kelit, että voisi käyttää shortseja ilman sukkahousuja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti