torstai 27. tammikuuta 2011

klo. 5.37

Huomenta. Heräsin (tai voiko sanoa heränneensä jos ei ole nukkunut yöllä ollenkaan?) tuossa neljän maissa ja meni hermo sängyssä pyörimiseen. Lueskelin siinä sitten hetken ja makoilin. Lopulta nousin kuitenkin ylös ja menin tekemään aamupalaa... Tähän ehkä hieman kummalliseen käytökseen saattaa olla syynä se, että yöllä mittasin kuumetta ja mittari näytti (taas) 38.4... Eli kipeinä ollaan taasen, vaikka juurihan mä olin sairaana ja hyvin samantyylisessä taudissa vieläpä. Noh, luokkalaisista puolet tuntuvat olevan jonkun flunssan kourissa, joten ei kai siltä voinut välttyä. Harmittaa vaan, kun tästä piti tulla mukava viikonloppu ja nyt se menee sairastellessa. Hommiakin riittäisi ihan tarpeeksi vaikka vuorokaudessa olisi viisi ylimääräistä tuntia, tämä sängyssä makoilu ei kauheasti auta asiaa.

Mutta valitus sikseen... Tallensin inspiraatiokansioni kuvia levykkeelle, että voisin ihastella niitä tulevaisuudessakin. Tuolla oli kuvia yli 450, joten ajattelin voivani jakaa muutaman niistä täälläkin. Sen verran mittava saldo tuolta kivoja kuvia löytyi...          

       

   

   

Kuvien alkuperää en enää muista tarkkaan.

Nyt taidan siirtyä tuonne sohvalle ja avata telkkarin, saa nähdä mitä sieltä tulee tähän aikaan aamusta... Ehkä pitää laittaa joku leffa pyörimään ja torkkua sohvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti