keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Zip zip zipper

Viikonloppu sujui varsin mukavissa merkeissä kun tosiaan kävemme ystäväni kanssa Helsingissä vähän alennusmyyntejä katsastamassa. Yritin pysyä selväjärkisenä vaikka kaikki kaupat huutelivat mitä alhaisempia hintoja ja upeampia tarjouksia. Olin päättänyt, että mukaan ei lähde mitään "ihan kivaa". Tässä päätöksessä jopa pysyin vaikka ostinkin jotain ostoslistan ulkopuolelta (neuletakki, raitapaita, farkut).


Kukkaroani köyhdyttivät nämä vetoketjukorvakorut, jollaiset olen joskus jossain nähnyt ja jotka ovat siitä asti kummitelleet mielessäni. Ne ovat oikein hauskat ja pienen pohdinnan jälkeen olen ihan tyytyväinen värivalintaanikin, vaikka aluksi mietin pitäisikö ostaa mustat... Hopeisenväriset ovat kuitenkin ehkä minulla paremmat, sillä koruissa lempivärini on hopea (vaikka "kultaisia" koruja minulla on eniten...). Korvakorujen lisäksi ostin alennuksella (!) talvishortsit Vilasta ja punavalkoraidallisen pitkähihaisen Espritiltä. Molempiin olen tyytyväinen, vaikka etsinnässä olikin lyhythihainen raitapaita ja shortseja en oikeastaan ollut vailla. Ne ovat kuitenkin mustien paksujen sukkahousujen kanssa oikein kivat myös talvikäytössä. Ja haluan tyyliini jotain uutta, joten ne ovat tervetullut piristys farkkujen tilalle.

Nyt alkaa vaatekaapit olla järjestyksessä, vielä kun ehtisin käydä läpi takit ja kengät, niin homma olisi paketissa. Aikamoisen säkin porukat raahasivat sunnuntaina täältä lähtiessään ja puolisäkillistä olisi vielä lisää valmiina kirpparille. Vaatekaappi on nyt NIIN paljon helpommin hallittavissa ja sieltä jopa löytää etsimänsä, vaikkei siellä ihan kaikkea olekaan mitä tarvitsisin ja haluaisin. Noh, pikkuhiljaa. Kunhan saan tämän kämpän suursiivouksen valmiiksi, niin alan todenteolla ommella itselleni vaatteita noista kaapissani lojuvista kankaista. Ostin vielä kaksi uutta kangasta lisää maanantaina kun kävin kylillä pyörähtämässä, joten niistäkin on luvassa jotain kivaa.

Lisäksi lupaan perehtyä vaatekaappini sisältöön ja purkaa sitä täällä kunhan saan tuon siivouksen tehtyä ja päästyä taas normaaliin arkeen kiinni. Jotenkin tämä lomalta paluu on ollut erityisen rankka, vielä kun olin kotona sairastamassa yhden viikon ylimääräistä, niin nyt kuudelta herääminen on tuntunut jopa tavallista piinaavammalta, mutta ehkä se tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti