perjantai 7. tammikuuta 2011

Ruutuhame

Yritän keräillä tänne blogiin kuvia asukokonaisuuksista, jotka miellyttävät omaa silmääni, jos niistä saisi vähän inspiraatiota pukeutumistani ajatellen, kun omat ideat ovat olleet niin vähissä.

Tässä kuvassa pidän kovasti tytön rennosta grunge-tyylistä. Ruudut, pipot ja harmaat neuleet ovat kovasti mieleeni. Etsin edelleen sitä täydellistä ruutupaitaa, joka sopisi farkkuhameen, skarpin jakun ja rentojen sandaalien kanssa tai pelkästään rentojen farkkujen kanssa. Ruutuhameista tulee vielä vähän liikaa mieleen japanilaiset koulutytöt, jotka kiskovat helmat niin korkealle kuin se vain mitenkään on mahdollista ilman, että jäävät kiinni... Tässä asussa hame ei ole seksikäs, vaan pelkästään rento ja ehkä hieman homssuinen. Vielä kun nuo korot olisi korvattu rennoilla maihareilla ja harmailla alas rypytetyillä polvisukilla.

Vaatekaappini kaipaa myös selvästi lisää paitoja. Lyhyt- ja pitkähihaisia, ohuita ja paksuja, kauluksilla, ilman kauluksia, värikkäitä, kuviollisia ja yksivärisiä. Sellaisia mitkä käyvät niin hameiden, shortsien kuin housujenkin kanssa. Kuvan valkoinen paita näyttää juuri niin täydellisen rennolta ja pätevältä kaverilta kuin etsinkin.

Sitten kun vielä saisi tuon mallin sääret ja yleisen habituksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti