sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Paljetteja ja sulkia

En ole koskaan ollut kova bilettäjä, mutta tämä Rebecca Taylorin mekko olisi täydellinen vaate juhliin. Sulat heiluisivat tanssiessa ja paljetit välkehtisivät kauniisti. Rakastan mekon todella yksinkertaista mallia, jota on piristetty koristelemalla helma kauniisti. Lähdemme luokkani kanssa huomenna laivalla Tallinnaan ja tämä mekko olisi oiva valinta kun menemme valloittamaan laivan tanssiparketin. Tämä kaipaisi kaverikseen vain punaisia asusteita ja muutamia koruja. Jos minulta löytyisi lompakosta melkein 800€ ja muita menoja ei olisi niin tämä olisi aika kiva ostos. Kävisi hyvin myös tulevaan pikkujoulukauteen.

Oma tyylini on hyvin yksinkertainen, mutta tykkään kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin. Tässä mekossa höyhenet ja paljetit käyvät yksityiskohdasta paremmin kuin loistavasti. Muutenkin olen heikkona paljetteihin, helmiin, hapsuihin ja sulkiin. Rakastan 20-lukua ja tässä on vähän samaa fiilistä. Juhlamekkoja minulta ei pahemmin löydy, mutta tämä pikkuharmaa on juuri sellainen mitä haluaisin käyttää jos kävisin usein juhlimassa. Nuorekas, muttei kuitenkaan ollenkaan teini. Harmaa olisi turvallinen väri, muttei kuitenkaan yhtä synkkä kuin toinen turvavärini - musta.

Mutta koska minulta ei 800€ ylimääräistä löydy, niin valitsen luultavasti Zaran tumman sinisen lyhyen trikoomekon. Kengiksi turvalliset ballerinat ja jotain koruja korviin ja käsiin. Pitää tänään vielä vähän suunnitella tuota laiva-lookkia. En aio kuitenkaan kauheasti panostaa, tärkeintä on että olo on kotoisa mekossa ja se näyttää sievältä. Ja tietysti olisi ihan mukava päästä vähän tanssimaan. Oma tanssimiseni on vain lähinnä rajoittunut kotona suljettujen sälekaihtimien takana jammailuun ja vanhojen tanssien paritansseihin. Ihan hauskaa siis päästä tanssahtelemaan rennosti kaveriporukassa.

net-a-porter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti