tiistai 19. lokakuuta 2010

Tattoo fever


Olen jo pitkään haaveillut jonkun kauniin kuvan tai tekstin hakkauttamisesta ihooni pysyvästi. Kuva saisi olla pieni ja siro, en halua mitään raskasta tai kookasta. Väritys luultavasti vain musta. Ei mitään kirkkaan värisiä ruusuja, pääkalloja tai sateenkaaria. Kivoja aiheita voisivat olla linnut, sulat tai sitten se teksti. Tekstin voisin repäistä jonkun suosikkibändin biisistä tai jostain suosikki kirjasta. Mitään kovin kliseistä en kuitenkaan tahdo ja haluaisin muutenkin että kuva on ainoa laatuaan, eikä mikään tusina tuote.

Ja entä paikka sitten? Joku minkä voi halutessaan piilottaa, mutta kuitenkin sellainen minkä voi ihmisille tahtoessaan näyttää. Ei siis minnekään sisäreiteen tai takapuoleen... Ranne, ylä- tai alaselkä, nilkka tai korvan taus voisivat olla hienoja paikkoja. Toisaalta joku teksti voisi olla hieno tuossa kyljessä, tosin sitä ei kyllä näkisi enää kukaan kovin vieras ihminen, paitsi ehkä rannalla.

Tatuoinnit ovat mielestäni oiva keino koristautua, kunhan ei mene ottamaan mitään extempore tatskaa. On myös kunkin omassa silmässä kuinka suuri määrä tatuointeja on vielä hyvännäköistä. Itse pidän tatuointien ulkonäöstä ja niin kauan kun ihminen ei ole tatuoitu nilkoista korviin asti niin ne myös melkein poikkeuksetta näyttävät hyviltä, kunhan sopivat kantajansa persoonallisuuteen ja olemukseen. Olisi siis hienoa, jos kuva tai teksti merkitsisivät jotain erityistä kantajalleen. Eräs tuttu on tatuoinut ystävänsä itsemurhaviestin käteensä. Se on jo kovin henkilökohtaista ja merkityksellistä. Siksi en halua kiirehtiä tämän asian kanssa vaan miettiä rauhassa minkä kuvan tai kirjoituksen otan, koska se sitten on ja pysyy, kun sen on kehoonsa hakkauttanut. En halua sitten mummona katua, että mitä sitä tuli nuorena hölmöiltyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti