perjantai 22. lokakuuta 2010

ReisitaskuhousutNiinpä nämäkin housut tekivät taas paluunsa muotiin. Muistelen joskus lapsuudessa omistaneeni reisitaskulliset housut, ne taisivat olla tumman vihreät ja trikoiset... Nyt on saatavilla vähän tyylikkäämpiä versioita näistä pöksyistä.

Itselleni tulee reisitaskuhousuista lähinnä mieleen ne tumman vihreät, hyvin leveät housut, joiden taskuisin saisi sullottua puolet omaisuudestaan. Ainakin joiltain luokkalaisiltani löytyi juuri tälläiset housut, joista nykyisin tulee lähinnä mieleen raksamiesten työuniformut. Eipä sillä, että omat trikoiset lurupöksyni olisivat olleet yhtään sen tyylikkäämmät, mutta niiden taskut olivat ainakin säällisemmän kokoiset.

Nyt nämä housut on kuitenkin uudistettu ja malli on entistä kapeampi ja taskut ovat pienet ja sirot. Harva nainen nimittäin haluaa ylimääräistä massaa reisiensä kohdalle... Itseltäni ainakin löytyy sen verran kehittyneet reisilihakset (kröhöm), että tuota massaa löytyy niiltä kohdin ihan ilman jättimäisiä taskujakin. Kovin imarteleva tämä trendi ei ehkä ole, mutta toisaalta ei jaksa aina välittää imarteleeko joku vaate omaa vartaloa täydellisesti. Jos viihtyy jossain vaatteessa, niin onko sillä nyt niin kauheasti väliä saako se vyötärön katoamaan, sillä pahemmalta näyttää se jos joku on pukeutunut ihoa nuolevaan mekkoon, mutta on epävarma asustaan ja nykii joko helmaa tai pääntietä koko ajan. Pukeutumisohjeet ovat muutenkin todella mälsiä ja rajoittavat luovuutta.

Kävin H&M:llä kokeilemassa yksiä kivannäköisiä reisitaskuhousuja. Ne olivat paljon yllä olevien housujen näköiset, väri oli sama ja lahkeet melkein yhtä kapeat. En ole koskaan käyttänyt kapeimpia pillimallisia housuja, joten ehkä se oli myös osa syynä, että housut näyttivät päälläni aika karmeilta. Taskut olivat myös läpälliset kuten noissa ylläolevissa housuissa, mutta ne olivat hitusen "ulkonevammat", mistä kyllä tykkään, sillä noissa yläpuolen kuvan housuissa taskut ovat vähän turhankin huomaamattomat (Miksi tehdä reisitaskuhousut jos niistä ei edes huomaa niitä taskuja?). Mutta siis ne sovittamani housut eivät oikein tuntuneet omilta, joten aion jatkaa etsintöjä, huolimatta siitä, että tyylipoliisi sanoisi, että minun vartalotyypilläni kannattaisi jättää ne housut kauppaan.

net-a-porter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti