sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Redhead

Menipäs taas viikko nopeasti ja päivitykset tänne jäivät tekemättä... Mutta täällä olen taas naputtelemassa.

Soittelin tuossa toissapäivänä kampaajalle ja varailin aikaa leikkaukseen ja värjäykseen. Ja sainkin ajan jo maanantaille, eli huomiselle! Tuli aika yllättäen, olin varma, että joutuisin odottelemaan viikon pari. Nyt tulikin sitten pieni kiire keksiä mitä tälle hiuspehkolleni tahdon tehtävän. En edes muista milloin olisin viimeksi värjännyt hiuksiani, siitä on iäisyys. Nyt kuitenkin ajattelin, että masentavaa syksyä piristämään olisi kiva saada jotain uutta hiuksiini. Oma värini on ruskea, melko tummakin vielä, mutta se tylsistyttää välillä ja olen pienen ikuisuuden haaveillut punaisista hiuksista. Ongelma on kuitenkin, että en tiedä pitäisikö näitä mun hiuksia ensin vaalentaa, että niihin saisi sellaisen punaisen sävyn kuin haluaisin, sillä oma värini saattaa olla sen verran tumma ettei siihen saa juuri sitä punaista väriä minkä tahtoisin. Toisaalta mietityttää myös se, että punainen väri on siitä tietääkseni vähän kenkku, että se ei oikein meinaa pysyä ja haalistuu kovin nopeasti. Saattaisi siis tulla vähän kallis hiusväri, jos sitä pitäisi kokoajan olla värjäämässä. Yleensä olen värjännyt tumman ruskeaksi ja tykännyt siitä kyllä kovasti. Se on siis toinen (turvallisempi) vaihtoehto, mikäli jänistän tuosta punaiseksi värjäämisestä.

Entäs leikkaus sitten? Sekin on aika hakusessa. Minulla on nyt otsatukka, jota en ehkä ihan vielä (monen vuodenkaan jälkeen) halua kasvattaa pois, koska siinä on niin kauhea homma... Joskus sitten. Hiukseni ulottuvat vähän hartioiden alapuolelle ja ne on kerroksittain leikatut. Ajattelin, että voisi vaihteeksi vähän lyhentää... En vain vielä tiedä kuinka paljon. Toisaalta tykkään pitkistä hiuksista, mutta tämä malli ainakin tylsistyttää minua juuri nyt suuresti.


Siinä muutamat aivan ihanat hiukset. Ja yllätys yllätys kaikki ovat pitkiä hiuksia. Argh. Pitäisiköhän sittenkin kasvattaa... Ääh, miten se on aina niin hitsin vaikeeta päättää millaiset hiukset haluaa? Päätös vaihtelee pitkien ja lyhyiden hiusten välillä ja tumman ruskean ja punaisen värin välillä tunnin välein. Saa nähdä mihin huomenna päädyn. Johonkin ratkaisuun olisi hyvä tulla tänään, ettei tarvitse mennä kampaajalle ja alkaa vasta siellä miettimään mitä haluaa...

lookbook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti