keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Armcandy

Mielessäni ovat jo jonkin aikaa pyörineet rannekellot ja muuta käsikorut. En ole koskaan ollut kelloihmisiä, tosin muistan erään ajanjakson, jolloin pidin tuliaiseksi saatua rannekelloa, kunnes se eksyi housujentaskussa pesukoneeseen ja tikitys loppui. Sen jälkeen toivoin erästä rannekelloa joululahjaksi, mutta jokin siinä mätti ja se jäi melkein kokonaan käyttämättä. Nyt olenkin yrittänyt käyttää aikaa täydellisen mallisen rannekellon etsimiseen. Haluan punnita kaikki kellon yksityiskohdat ja mallit tarkasta, että löydän juuri sen oikean, jota tulee käytettyä.
Haluan mahdollisimman yksinkertaisen ja klassisen mallin. Kellotaulun täytyy ehdottomasti olla pyöreä ja koko saisi olla melko suuri. En halua kuitenkaan yhtä isoa kuin kuvassa. Kuvan kellon ranneke näyttäisi juuri sellaiselta kuin haluaisin, eli ei nahkaista ranneketta vaan teräksinen.


Yllä kaksi melko täydellistä rannekelloa. Ensimmäisessä tykkään rannekkeesta, mutta kellotaulu on liian sekava. Toisessa kellossa onkin jo parempi kellotaulu, mutta siitä puuttuu silti se jokin. Tämän tyylistä kelloa kuitenkin etsiskelen ja aion käyttää kunnolla aikaa sen täydellisen löytämiseen. Ja rahaakin pitäisi varmaan vähän yrittää säästää, sillä nuo kellot eivät taida olla ihan halpojakaan. Ja mieluummin maksan vähän enemmän, jos kello sitten kestää kauemmin.


jak&jill, kellomaailma.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti