torstai 8. lokakuuta 2009

Paris

Muutama kuva viime keväiseltä Pariisin reissulta. Nyt pitää mennä ranskantunnille opiskelemaan ahkerasti, jotta pääsen pian takaisin tuohon rakkauden kaupunkiin.
Tänään alkoi koulussa uusi kurssi - erikoistekniikat ja neuleet. Aloitettiin virkkaamalla. Pelkäsin tuota virkkuuta aikas lailla, sillä "virkkasin" viimeksi ala-asteella ja hyvin huonoin tuloksin. Tehtiin nallet ja niille piti sitten virkata mekko, mutten saanut sitä koskaan valmiiksi. Tänään virkkasin enemmän kuin koko ala-asteen aikana. Huh. Ei se sitten niin kamalaa ollutkaan. Vähän hidasta toki, mutta eiköhän se siitä lähde kun vähän harjoittelee. Ja ihan superkauniita esimerkkejä löysin kirjoista. Nyt siis vain virkkuukoukku heilumaan. Käytiin sitten parin luokkakaverin kanssa ostamassa lankoja tuota kurssia varten. Ostin pari kerää virkkauslankaa ja yhden huopanen-langan. Jotain pitsejä haluan noista virkkuulangoista väännellä ja huopas-langalla olisi tarkoitus tehdä vähän joulukoristeita.
Huomenna virkkailaan ja sitten alkaakin jo kovin odotettu syysloma. Lauantaina mennään ystävän kanssa katsomaan Suomi-Wales peliä ja sunnuntaina leivotaan mokkapaloja parin ystävän kanssa. Lupaava alku siis lomalle. Torstaina on vielä kampaaja, huraa. Tämä pehko kaipaa nimittäin apua. Väriä laitetaan, varmaan tumman ruskeaa, mutta leikkauksesta en osaa vielä sanoa... Olisi kiva pitää nämä kutrit pitkinä kun on viimein onnistunut ne kasvattamaan, mutta lyhyempääkin mallia olisi toki mukava taas kokeilla... Jää siis nähtäväksi mitä tapahtuu. Todennäköisesti päätän vasta kun pääsen kampaajan tuoliin...
Mutta nyt kansalaisopistolle!

2 kommenttia:

  1. Eiffel tornin huipulla olis kiva käydä :)

    VastaaPoista
  2. Olisi kyllä ollut kiva käydä, mutta siellä oli niin paljon ryysistä, että jätettiin väliin... Ensi kerralla sitten ;)

    VastaaPoista