sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Unelmia ja kouluhommia

Tässä Marc by Marc Jacobsin syysmalliston lookissa on kaikki ainekset täydelliseen syysasuun; kaula ja niska suojataan suurella kaulahuivilla, joka tarpeentullen muuttuu ponchoksi, suuri vyö kuroo vyötärön näkyviin täydellisen mustan talvimekon alta, punaiset sukkahousut piristävät ja lämmittävät ja sininen laukku hohtaa kauniisti, hattu taas pelastaa huonon hiuspäivän ja suojaa kutreja tuulelta ja rännältä ja paksut sukat pitävät varpaat lämpöisinä.

Kun joskus pääsen köyhyydestä ja panostamaan laadukkaisiin ja kauniisiin vaatteisiin, haluan:

  • Villakankaisen talvimekon, jolla pärjää pakkasilla kun alle pukee pitkähihaisen ja paksut sukkahousut. Mekko tarvitsee tietysti myös täydelliset nahka/mokkasaappaat ja villakangastakin. Isosta kaulahuivista, myssystä ja muhkeista lapasistakaan ei tietenkään ole haittaa.
  • Talvihatun. Nyt en tarkoita sitä söpöä villapipoa, vaan hienon huopahatun. Tein koulun asustekurssilla kaksi hattua, mutta omani ei ihan istu tyyliini juuri nyt, vaikka siitä kovasti tykkäänkin. Hattu saisi olla joko musta tai syvän violetti, kunhan se vain istuisi muihin ulkovaatteisiini. Malliltaan tuo yllä oleva Marc Jacobsin lätsä on aika täydellinen.
  • Värikäs laukku. Tästä mainitsinkin jo tyylistäni kertovassa postauksessa ja yllä olevan kuvan nähtyäni vakuutuin, että värin pitää olla juuri sininen, ei kirkas sininen, mutta kaunis hohtava ja täyteläinen sininen.
  • Paksuja sukkahousuja eriväreissä. Minulta löytyy mustia paksuja sukkahousuja, mutta nekin alkavat olla aika nyppyisiä ja reikäisiä, joten varastoja pitäisi pikapuoliin täydentää ja jotain värejäkin olisi hauska varastoon saada, jos yllättävä värintarve yllättää kesken synkimmän talven.

Ja tämän toivelistan jälkeen on hyvä ryhdistäytyä ja ryhtyä kahden kuukauden shoppailulakkoon. Edellinen lakkoni on vähän rakoillut ja nyt on pakko tehdä jotain tälle shoppailulle. Lakkoon kuuluvat siis kaikki vaatteet, korut, laukut, kengät yms asusteet. Myös meikit ja muut tavarat, joita ilman pystyn elämään ovat pannassa. Joululahjoja tämä ei tietenkään koske, sillä pitäähän niitä rakkaimpia ihmisiä muistaa. Ja yhden poikkeuksen itselleni suon, nimittäin jos löydän The Baseballssien levyn niin sen aion ostaa, mutta muuten on pakko ottaa käyttöön tiukkalinja!

style.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti